Budget uitvaart Alkmaar

Een uitvaart regelen is een emotionele en vaak ook kostbare aangelegenheid. Het is begrijpelijk dat je een waardig afscheid wilt, maar tegelijkertijd ook binnen jouw budget wilt blijven. Bij Prijsbewuste Uitvaart Alkmaar begrijpen we dit als geen ander. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een goedkope uitvaart in Alkmaar.

Budget uitvaart Alkmaar

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Wat kost een uitvaart bij Prijsbewuste Uitvaart Alkmaar?

Wanneer je een dierbare verliest, wil je graag weten waar je aan toe bent qua kosten. Daarom bieden wij bij Prijsbewuste Uitvaart Alkmaar pakketten aan waarbij je vooraf al alle mogelijkheden en kosten kunt bespreken. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat we een betaalbare begrafenis of crematie kunnen realiseren, zonder aan waardigheid in te leveren.

Goedkope begrafenis te realiseren in Alkmaar

Bij Prijsbewuste Uitvaart Alkmaar begrijpen we dat een begrafenis persoonlijk en waardig moet zijn, zelfs wanneer je een beperkt budget hebt. Daarom bieden we verschillende pakketten aan tegen een eerlijk tarief, zodat je een mooi afscheid kunt regelen dat past bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat je een betaalbare begrafenis kunt regelen, precies zoals je het voor ogen heeft.

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Naast het regelen van een goedkope crematie bieden wij ook de mogelijkheid om een compleet verzorgde begrafenis te regelen. Je kunt bij ons terecht voor alle zaken die altijd geregeld moeten worden bij een uitvaart, van het opbaren van de overledene tot het regelen van de rouwkaarten en de bloemen. Wij nemen graag alle zorgen uit handen, zodat je in alle rust afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Wil je meer informatie ontvangen over het regelen van een goedkope uitvaart in Alkmaar? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 485 1452 of stuur ons een e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl. Bij Goedkope Uitvaart Alkmaar maken wij het regelen van een betaalbare uitvaart zo eenvoudig mogelijk, zodat je op een waardige manier afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope crematie in Alkmaar, dan ben je bij Prijsbewuste Uitvaart aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om een betaalbare uitvaart te regelen, zonder in te leveren op kwaliteit en waardigheid. Onze ervaren en betrokken medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een mooie uitvaart, waarbij je persoonlijke wensen en budget altijd centraal staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Alkmaar