Budget uitvaart Amersfoort

Als je een uitvaart wilt regelen in Amersfoort, maar je wilt ook de kosten beperken, dan is een budget uitvaart de perfecte optie voor jou. Bij een budget uitvaart in Amersfoort wordt er gestreefd naar een waardig afscheid voor je dierbare, zonder dat je hierbij te veel hoeft te betalen.

Budget uitvaart Amersfoort

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Wat is een budget uitvaart in Amersfoort?

Een budget uitvaart in Amersfoort houdt in dat je kiest voor een uitvaart zonder poespas of juist met zo min mogelijk poespas. Het gaat om een eenvoudig maar waardig afscheid, waarbij de focus ligt op het respectvol omgaan met de overledene en het bieden van steun aan de nabestaanden.

Kosten budget uitvaart in Amersfoort

De kosten van een budget uitvaart in Amersfoort zijn lager dan die van een traditionele uitvaart. Dit komt doordat er bij een budget uitvaart bepaalde extra’s worden weggelaten, zoals luxe kisten, bloemstukken en uitgebreide rouwkaarten. Toch betekent een budget uitvaart niet dat de kwaliteit minder is. Er wordt nog steeds gezorgd voor een waardig afscheid.

Verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis?

Er is een verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis. Een crematie is over het algemeen goedkoper dan een begrafenis, omdat er bij een crematie geen kosten zijn voor een graf en het onderhoud ervan. Daarom is een goedkope crematie in Amersfoort vaak een populaire keuze.

De voordelen van Prijsbewuste Uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we dat een uitvaart regelen in Amersfoort geen gemakkelijke taak is, vooral niet als je rekening moet houden met een beperkt budget. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar, zodat we je kunnen ondersteunen en adviseren. We bieden duidelijke pakketten aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ons doel is om een waardig en mooie uitvaart te verzorgen, tegen een zeer betaalbare prijs. Als je een goedkope uitvaart in Amersfoort overweegt, kies dan voor Prijsbewuste Uitvaart. Bel ons gerust: 085 485 1452.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Amersfoort