Budget uitvaart Amsterdam

Welkom bij Prijsbewuste Uitvaart, de plek waar je een stijlvol en betaalbaar afscheid kunt regelen in de mooie stad Amsterdam. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is, daarom staan wij voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een persoonlijke en waardige uitvaart.

Budget uitvaart Amsterdam

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Kosten uitvaart in Amsterdam

Wij streven ernaar om een uitvaart betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we verschillende budget uitvaartpakketten aan, vanaf € 799. Bij Prijsbewuste Uitvaart Amsterdam heb je inzicht in de kosten en kun je zelf kiezen welke diensten je wil afnemen. Of je nu kiest voor een crematie of begrafenis, wij regelen de uitvaart zoals jij dat wenst.

Regelen van de uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart Amsterdam zijn we 24 uur per dag bereikbaar, zodat je altijd op ons kunt vertrouwen in deze moeilijke tijd. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en de keuzes die je kunt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw dierbare in vertrouwde handen is en dat de uitvaart op een stijlvolle manier wordt verzorgd.

Goedkope uitvaart in Amsterdam

Prijsbewuste Uitvaart Amsterdam regelt alles voor je, vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of de crematie. Wij kunnen de uitvaart op elke gewenste locatie in Amsterdam verzorgen, of het nu gaat om een begrafenis op een begraafplaats of een crematie in een crematorium. Je kunt erop vertrouwen dat jouw wensen met zorg worden uitgevoerd.

Contact opnemen kan dag en nacht

Bel ons gerust op 085 485 1452 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bij Prijsbewuste Uitvaart Amsterdam staan we voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een betaalbare en persoonlijke uitvaart in Amsterdam. Met ons kun je rekenen op een goed gevoel en een uitvaart die past bij jouw budget en uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Amsterdam