Beoordelingen van onze families

Bij Prijsbewuste Uitvaart draait het om jou, ongeacht je plaats op de sociale ladder, geloofsovertuiging, verzekering of budget. Onze families zijn doorgaans uitermate tevreden. Wij scoren een gemiddelde van 9,8 op Trustoo, een 9,2 op Google en een 10 op Facebook.

Bekijk hieronder wat anderen zeggen over hun ervaring met Prijsbewuste Uitvaart.

Wat onze families zeggen

Echte beoordelingen van onze families

Mijn vader wilde net iets meer dan ‘niks’ voor zijn crematie, en daar ook het liefst zo min mogelijk geld aan uitgeven, maar wel met luxe vervoer voor mijn gezin, en goed eten en Erwin had daar vanaf de eerste seconde het perfect aansluitende beeld bij.

Wat vervolgens door Linda respectvol, met oog voor detail, liefde en betrokkenheid in werd gekleurd tot een smaakvol, intiem en ongedwongen samenzijn op een fantastische locatie aan het water. ‘Niks’ betekende uiteindelijk ‘alles’ voor ons en mijn vader zou het stiekem geweldig hebben gevonden.

Anja – via Trustoo

Ik ben blij dat deze mensen echt naar je luisteren op de momenten dat je zelf niet zo goed kan nadenken. Het omzetten van je wensen naar een uitvoerbare uitvaart. Ook out of the box meedenken en ideeën aandragen vond ik erg prettig.Ik raad zeker deze professionals aan.

Mariella Brouwer – van Vugt

Zeer vriendelijk en kundig team. Door drukte zijn er wat zaken mis gegaan tijdens de overdracht naar een andere collega, maar alles is goed gekomen en de uitvaart is exact zo verlopen als gehoopt. Zeer prettig contact, zowel voor, tijdens als na de uitvaart!


Roos Tabak

Ronald, de meneer die alles regelde heeft ons super geholpen voor een mooi afscheid van onze moeder.Zeker een aanrader.

E Zuidema

Prettig contact en goede service

Valerie Teekema

Goed, snel, eerlijk en waardig contact, geen addertjes of upsellen naar iets duurders en deze intieme ingetogen uitvaart in een soort huiskamersfeer en de ingetogen en waardige afscheid heeft als resultaat dat alle aanwezigen ook t.z.t. met deze ondernemer de laatste reis willen gaan.

Henry Koster

Een supernet bedrijf dat met hart en ziel hun werk doet. Alle afspraken worden nagekomen en er wordt met de nabestaanden meegedacht. Alle wensen worden voldaan. Ook kunnen ze de bloemen verzorgen. De bloemstukken waren prachtig en deden eer aan de overledene. Veel dank voor alles.

Corina van Bree

Wat een respect voor deze mensen Hoe ze met de nabestaanden omgaan Maar ook de overledene en ook echt met de wensen van de nabestaanden in gedachten zorgen voor een waardige en prachtige uitvaart.

Msrs Koster

Goede en liefdevolle begeleiding. Meedenken, luisteren en omzetten in mooie ideeën. Zakelijk gezien ook een goede prijs en communicatie.

Martin G

Fijne samenwerking in simpele taal

Sylvia Dam

We hebben het contact met deze uitvaartcentrum als betrokken en sympathiek ervaren. Op een respectvolle wijze is er met ons omgegaan en is er uitvoering gegeven aan de wens van ons familielid. En dat geldt ook zeker voor de chauffeur Ruud.

Ursula

Goede verzorging van alles, ook betaalbare uitvaart. Erg tevreden. Erg klantvriendelijk.

Jessica

In alles uitstekend, heel persoonlijke benadering, betrokken, hulpvaardig, budgetbewaking, alles! Echt een aanrader in een zware en moeilijke tijd waarin je te veel dingen aan je hoofd hebt en er iemand met je meedenkt!

Corine

Respect, warme meelevendheid. Alles was prima geregeld.

Famile Haverkamp

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Vriendelijk en respectvol te woord gestaan. Goed geholpen en begeleid

Swemmelaar

Hele fijne communicatie

W.A. Koning

Vanaf het eerste contact was er een gemeende belangstelling. Er is tijd genomen om kennis te maken met ons. Linda die op de dag van overlijden nog zelf komt, terwijl ze eigenlijk al vrij was. De overdracht naar collega Erwin helemaal goed gedaan.

De uitvaartdienst die geheel passend is gemaakt aan onze wensen en behoeftes. Het stap voor stap alles regelen tussen het overlijden en uitvaart, het voelde goed, warm en zeer betrokken.

Wilna Bosch

Erwin en Lydia zijn vriendelijke behulpzame mensen die het proces absoluut makkelijker maakten.Zij bieden een luisterend oor en bij vragen staan ze altijd voor je klaar.Vooral met deze tarieven ook nog beveel ik dit familiebedrijf uit ganze harte aan.Dank jullie voor alles.

Marjon van Aken

Denken met je mee! Er is een hoop mogelijk ondanks het kleine budget. Heel erg tevreden.

Chantal

We zijn erg blij dat we voor Prijsbewuste uitvaart hebben gekozen. Het overlijden kwam onverwachts, dus hoe we alles uiteindelijk wilde kwam in de dagen erna, er was alle ruimte om wat dan ook aan te passen. Het is een waardig liefdevol afscheid geworden. Erwin heeft ons warm en open begeleid waar nodig. Fijne transparante communicatie.

Sandra

Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs, deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie niet duur hoeft te zijn, 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal, we moesten wel een uurtje rijden, maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.

Jojo Brow

Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.

Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen.

Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen.

Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht, maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo flexibel zijn.

Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.

Cor

Heel goed geregeld allemaal, superfijne aardige mensen, geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.

Mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. Totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.
Het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.

Toostinus Jonker

Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.

Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn.

Wij als familie waren dit zeker en zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.

Peter Swemmelaar

Ongelofelijk professionele en goede mensen die met enorm veel respect en tact werken. Ronald Tiemes was een waar anker voor ons, en het hele team bracht rust, duidelijkheid en ook schoonheid in de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank!

Estelle Claire Nijssen

Linda heeft de uitvaart van mijn man keurig liefdevol verzorgd.

Joost Dijkgraaf

Goede communicatie, we wilden een stille crematie en dit is zorgvuldig en heel keurig uitgevoerd.

Marieke

Goede en snelle service. We zijn volledig ontzorgt en hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. Zeer fijne en warme familie.

Mariska Obbes

Vriendelijk, duidelijk, op vragen gelijk reactie. Respectvolle omgang met overledene. As op halen was nog een ceremonie. Duim op!

Anoniem

Op een zeer respectvolle, betrokken, warme en professionele wijze heeft het team van Prijsbewuste Uitvaart onze familie geholpen om op een gepaste en waardevolle manier afscheid te nemen van onze vader en moeder.

Altijd bereikbaar, altijd snel en adequaat, waardoor de uitvaarten exact conform wens zijn verlopen. Alles bleek mogelijk te zijn, dat verbaasde ons wel. Erwin en Linda hebben veel (engelen)geduld, namen de tijd voor ons en luisterde heel aandachtig naar onze wensen.

Afgezien van het fiscale plaatje (bij Dela zouden wij tenminste € 4000 per uitvaart meer kwijt zijn, is het gewoon heel fijn dat het team zo betrokken is. Namens de hele familie: Bedankt voor alles!

Martijn de Boer

Ondanks het kleine budget was de uitvaart heel respectvol. Nogmaals mijn dank hiervoor. Zeker een aanrader voor mensen met geen begrafenisverzekering en een kleine portemonnee.

Anoniem

Op 22 januari 2022 is onze moeder overleden.

Mijn broer had als eerste contact met Erwin. Over dit gesprek niets dan lof. We kregen een goed gevoel bij dit gesprek en hebben toen ook gekozen voor Noach Uitvaarzorg.

De 2 dagen voor haar overlijden waren heel heftig. Wat het verzacht was de liefde- en respectvolle verzorging van jullie medewerkers die mama kwamen halen. We kregen een keus om mama thuis te laten verzorgen of dat ze dit in het uitvaartcentrum in Dronten zouden doen. We hebben gekozen voor thuis zodat ze niet in haar nachtjapon de deur uit zou gaan. Nadat mama gereed was gemaakt voor vertrek kregen we nog ruim de tijd om afscheid te nemen. Het beeld van haar mooie lieve glimlach was erg waardevol. Erg bedankt hiervoor!

Linda kwam de volgende dag bij ons om alles te bespreken. Dit contact was ook erg fijn. Overal werd aan gedacht en dat gaf ons rust. Bedankt Linda voor de prachtige uitvaart, voor het maken van de mooie kaart, het versturen van de kaarten, helpen met de muziekkeuze en bloemen, voor de steun en persoonlijke aandacht…

Op de dag van de uitvaart was mijn kleindochter van 7 aanwezig. Zij wilde samen met ons bij “overgrootoma” zijn. Linda speelde hier mooi op in en betrok haar bij het sluiten van de kist en het meelopen samen met ons naar de aula. De liefdevolle benadering van Linda naar haar toe was erg fijn en heeft ons ook goed gedaan.

De uitvaartdienst was prachtig. Mooi gesproken door Linda en ook een mooi gebaar met de Ajax-sjaal. Onze moeder was groot fan van Ajax!

Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben een mooi bedrijf, met heel veel lieve medewerkers.

Wij hebben dit als zeer prettig ervaren in deze moeilijke tijd.

W. Nulle

Geven gehoor aan de wensen van de familie. Geen onnodige kosten. Liefdevolle en uiterst respectvolle verzorging van de overledene, ons broertje in dit geval.

Floris

Ik heb een goede samenwerking met Prijsbewuste uitvaart aangaande de rouwbloemen voor de overledenen. Zij zijn altijd op tijd met bestellen en erg duidelijk in de communicatie!

Odette Mars