Beoordelingen

  • Begrafenis
  • Crematie
  • Respectvol en deskundig

Samenvatting

De Eenvoud wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. De sterren aan de zijkant zijn het gemiddelde van de recensies van onze klanten. Lees in onderstaande reacties de beoordelingen van De Eenvoud.

5
Petra de Beij
29 november 2018

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en meedenken. Dat zijn de woorden die bij onze familie zijn blijven hangen na de uitvaart waarvoor wij De Eenvoud hebben ingeschakeld. Christiaan en je fijne team, bedankt voor jullie ondersteuning!

Stefan
26  november  2018

De directeur van de eenvoud kwam bij ons langs om gesprekken te voeren. Hij was duidelijk over de uitvaart en derelijke. Hij luisterde goed naar onze wensen. We wisten van tevoren de prijs dus we kwamen na de tijd niet voor verrassingen te staan. Dus al met al een top uitvaartsmaarschapij! Een aanrader!

Rob
21 november  2018

Super nette uitvaartondernemer. Hij verstaat zijn vak enorm goed, heel vriendelijk en staat dag en nacht voor je klaar. Zeker een aanrader bij moeilijke tijden van een dierbaar verlies! Dankjewel Christiaan.

Jan Burgers
18 november 2018

Hallo,
Ik heb nu ongeveer 1 maand geleden een uitvaart laten verzorgen van mijn vrouw bij de eenvoud. Vanaf het begin kreeg ik direct een warm welkom en meneer Christiaan kwam zeer vriendelijk over. Omdat wij als familie nog in rouw zaten, regelde de heer Christiaan onze zaken. Ook dacht hij mee met onze wensen. Wij lieten de uitvaart zeker niet alleen om het buget bij De Eenvoud verzorgen, maar ook omdat zij het zeer professioneel aanpakten.

Mvg Jan Burgers.

Frank Nijendorff
15  november 2018

Al onze verwachtingen overtroffen. Precies in rekening gebracht wat mondeling was overeengekomen. Verder zeer begaan, professioneel en betrokken in het klantcontact.

Daphne Glo
2 november 2018

Christiaan, dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij. Je bracht rust en overzicht waar het hard nodig was.
Ik vind je een heel prettige persoonlijkheid, open minded en zorgzaam. Ik hoop je niet meer nodig te hebben. Maar als dat wel zo is, dan weet ik je te vinden.

David van Leeuwen
25 oktober 2018
Top uitvaartverzorging. Eerbied en eenvoud staat vooraan bij De Eenvoud.
Danny van Moerkerk
17 oktober 2018
Heeft ons enorm geholpen en met Respect behandeld!!! Bedankt voor de goede zorgen✌
Sander Ploeg
17 oktober 2018

Wij zijn enorm goed en liefdevol geholpen door Christiaan. Wat een fijne man die oprecht is en naar je luisterd. We kijken goed terug op het afscheid van onze zus.

Willem van Os
15 oktober 2018

Christiaan is een echte professional die begrip heeft voor de situatie en zijn werk op een eervolle wijze uitvoert.

Jan Barendsen
11  september 2018

Deze mensen hebben ons prettig geholpen tijdens de uitvaart van onze vader. Ondanks ons lage budget hebben wij onze vader een waardige uitvaart kunnen geven.

Gidian Boshuizen
8 september 2018

1 maand geleden hebben wij in korte tijd twee keer gebruik moeten maken van Uitvaartverzorging De Eenvoud. Het was een verdrietige tijd maar doordat deze lieve mensen ons zo goed hebben bijgestaan kijken wij terug op een warm en waardevol afscheid.

 

Bart Groen
17 augustus  2018

Ben en Christiaan,

Wat hebben jullie ons fijn geholpen. Toen mijn zusje was overleden waren jullie heel snel ter plaatsen. We hadden heel veel vragen en Christiaan heeft ons alles rustig uitgelegd. Wij hadden gekozen voor pakket De Eenvoud en konden deze volledig uitbreiden tegen een schappelijke prijs.

Ben heeft samen met mijn moeder en mijn zus ons zusje verzorgt. We hebben de dagen thuis afscheid kunnen nemen.

Op de dag van de uitvaart verliep alles heel mooi en waardig. Wat een fijne lieve mensen zijn jullie. Als we nog eens een overlijden mee gaan maken dan bellen we jullie absoluut weer.

Bedankt voor alles!!

Coby Janssen – Jellema
13 augustus 2018

Wij willen Christiaan bedanken voor de goede zorgen. Niet alleen de crematie was goed geregeld, maar ook de zorg er om heen. Menselijkheid ten top.

Voor ons bestaat er nog maar 1 uitvaart ondernemer.

Namens de familie Janssen en de familie Beniest-de Vries bedankt voor alle

Moniek van Moerkerk
8 augustus 2018

Wat was ik blij met Ben en Christiaan. Mijn vader heeft een uitvaart gehad precies zoals bij die wenste. Dank je wel

Edwin Basters
15  juli 2018

Op 10-04-2018 hebben wij de crematie van mijn moeder gehad deze was van a tot z verzorgt door deze fantastische mensen is echt een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een begrafenis of crematie tegen normale prijzen en ben ook jij bedankt voor de mooie crematie je bent een top man

Nansy
8 juli 2018

Wij willen Christiaan bedanken voor de goede zorgen. Niet alleen de crematie was goed geregeld, maar ook de zorg er om heen. Menselijkheid ten top.

Voor ons bestaat er nog maar 1 uitvaart ondernemer.

Namens de familie Janssen en de familie Beniest-de Vries bedankt voor alles.

Michelle Addicks
5 juli 2018

Ben zo blij dat ik voor de eenvoud gekozen hebt! Ik was al een tijdtje bezig met de begrafenis voor mijn vader want hij was ziek en kon niet meer genezen worden. Op een gegeven moment vertelde de dokter mij dat mijn vader geen maanden of weken meer te leven heeft en moesten we meer denken aan dagen. Dus ik ben gelijk gaan bellen met de begrafenis ondernemers die ik op internet zag maar ze waren allemaal kortaf en verwezen mij door naar hun website voor hun intake formulier. Maar toen kreeg ik Christiaan aan de telefoon, zo meelevend en zo warm en hij vertelde mij alles wat ik wilde horen! Het was net alsof hij mijn gedachte kon lezen. Zijn ideeën waren precies zoals ik het in gedachte had. En na het gesprek met Christiaan, ben ik ook gelijk naar me vader gelopen van papa maak je geen zorgen meer over de begrafenis dat gaat nu helemaal goed komen. Ik heb een man gesproken en financieel is het allemaal mogelijk want dat waren de zorgen van mijn vader zijn polis was te laag en had maar een beetje spaargeld. Maar dat was precies genoeg om een mooi begrafenis te realiseren. En toen kwam de dag dat mijn vader kwam te overlijden maar hij was in tussentijd naar een hospices gebracht dus de avond dat ik te horen kreeg van de zusters dat mijn vader kwam te overlijden maakte ik me zorgen over het feit dat mijn vader thuis opgebaard wou worden en dus bericht naar Christiaan gestuurd en kreeg een mooie aanbieding van hem om mijn vader thuis te krijgen dus dat was een zorg minder en heb ik ook nog tegen mijn vader proberen te zeggen zodat hij rustig kon sterven. Dit was een hele zware nacht geweest en om 7uur was het gebeurd. Uurtje later heb ik met Christiaan gebeld en hij was zo meelevend en wist mij op afstand goed te begeleiden. Ik heb in de hospices samen met de zusters en mijn moeder mijn vader verzorgd en aangekleed. En 11uur kwamen ze mijn vader ophalen deze mannen waren helaas minder warm dan christiaan. Maar voor mij het belangrijkste hij werd naar huis gebracht. Thuis aangekomen bleek dat mijn vader toch niet op bed opgebaard kon worden omdat het een speciaal matras had waar geen koelplaat op gelegd kon worden. Maar Christiaan heeft dit heel goed opgelost door mijn vader op een opbaarplank op te laten baren helaas was het doek dat erom heen moest te klein en kon je de wiel blijven zien. Maar dat kon dinsdag allemaal besproken en opgelost worden. En Christiaan heeft me verder goeie tips gegeven om het allemaal aan te pakken en te verwerken. En hij bleef mij ook steeds weer zeggen hoe trots hij op mij is dat ik dit allemaal zo voor mijn vader regeld. Dat was zeker fijn om te horen. En andere mensen zeiden dit ook tegen mij. Maar ik doe alles voor mijn vader. En dinsdag kwam Ben van boven langs en dat was ook een super vriendelijke en warme man. Mooie kaart met gedicht uitgekozen en een mooie bloemstuk voor op de kist uitgekozen ideeën voor de begrafenis uitgewisseld en aan het eind nog samen in de bus gekeken voor zo’n doek om de onderkant af te dekken en in eerste instantie leek hij te klein maar toch samen proberen en het is ons gelukt want het was elastisch. Dus ik was helemaal blij want nu was het helemaal mooi afgewerkt. Mijn vader lag er heel vredig bij en leek net alsof hij lag te slapen. Ben ook de hele week in mijn vaders huis gebleven van sochtend tot savonds en vanuit daar heb ik alles voor mijn vader geregeld samen met mijn moeder. Ik vond het heel fijn om op deze manier afscheid te kunnen nemen van mijn vader en te kunnen helpen waar ik kon. Ook de begrafenis was mooier als verwacht. En heb ik nog mee mogen helpen met mijn vaders kist en hebben we mijn vader samen netjes in de kist gelegd. Mijn vriend had nog het mooie idee om een schilderij waar mijn vader mee bezig was mee te geven in de kist en mijn moeder deed onze pasfoto erbij zodat hij ons bij zich heeft. Helaas heeft mijn vader veel familie in Oostenrijk en Australië en was het niet voor hun mogelijk om erbij te zijn maar ik heb toch kunnen regelen dat het allemaal live werd uitgezonden op Facebook. Zodat ze er toch bij waren. Thuis werd dus afscheid genomen van mijn vader en zijn we in een treintje van auto’s naar de begraafplaats gereden. Daar hebben we de kist zelf naar het graf gedragen met muziek waar mijn vader graag naar luisterende. Bij het graf heeft iedereen nog wat over mijn vader kunnen zeggen. En verliep alles mooier dan verwacht na afloop hebben we iedereen mee naar mijn vaders huis meegenomen om een hapje en een drankje te doen en mijn vader te herinneren. Het is een dag geworden waar ik positief naar terug kijkt! En ik ben Christiaan enorm dankbaar voor al zijn inzet en warmte en steun! Je bent geweldig! Ga zo door! En ik kan hem iedereen aanraden! Ook als je het financieel niet breed heb dan heeft hij een oplossing! Want een begrafenis hoef niet duur te zijn. Maar Mijn vaders begrafenis was zeker wel prachtig! En ik weet zeker dat mijn vader met trots naar beneden heeft gekeken! En Ben van Boven is ook zeker te weten net zo goed en geweldig! Allebij super bedankt! Jullie werken met jullie hart en dat is echt klasse!

Marc
28 mei 2018

Wat was ik blij met Ben en Christiaan. Mijn vader heeft een uitvaart gehad precies zoals bij die wenste. Dank je wel

Martien Ringelberg
25 mei 2018

Bij deze wil ik je nog hartelijk bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder.
Jij en je team hebben het afscheid van onze moeder op een waardige wijze uitgevoerd.
Mede dank namens : Dick Ringelberg,Mieke Verstraate-Ringelberg plus aanhang en kinderen.

John Kersbergen – Lankheet
19 mei 2018

Door persoonlijke omstandigheden was ik er nog niet aan toe gekomen om Christiaan te bedanken voor zijn geweldige begeleiding en service.
Vorige maand hebben wij de uitvaart voor een goede vriend geregeld. Christiaan is een warme persoonlijkheid die actief meedacht om onze vriend een waardig afscheid te geven voor het kleine budget dat beschikbaar was.
Na het bespreken van de mogelijkheden werden deze zorgvuldig en netjes uitgevoerd.
De crematie werd vakkundig en waardig uitgevoerd.
Bedankt voor je goede zorgen. Wij kunnen hier met een zeer goed gevoel op terug kijken.
Vriendelijke groet, John en Sjef

Petra van Ommen
18 mei 2017

Geweldig hoe jullie de uitvaart van mijn zwager hebben geregeld. Niets was teveel
zelfs de vele wijzigingen op het laatst, geen probleem.
De betrokkenheid van zowel Christiaan als Els, buitengewoon!!!
Zelfs vanaf zijn vakantieadres hield Christiaan nog contact met ons over
het verloop van alles.
Hulde ook aan de chauffeur die bij aankomst in Belgie plotseling een behoorlijk bedrag moest afrekenen voordat hij de overledene mee mocht nemen naar Nederland. (Dit was blijkbaar teveel moeite voor de Belgen om van te voren mee te delen). De chauffeur heeft zijn vrouw moeten inschakelen zodat hij in staat was ter plaatse het geld te voldoen.
Dit was zeker geen doorsnee begrafenis maar de Eenvoud is er in geslaagd alles keurig te regelen. Heel fijn was ook dat zij meedenken op een hele betrokken en persoonlijke manier.
Christiaan en Els, Bedankt namens de hele familie.

Nansy
8 april 2017

Ik wil jullie nog namens ons allemaal hartelijk bedanken voor de goede zorgen.. Zijn allemaal heel erg tevreden over het verloop.

Ans Staal – van Rossum
18 februari 2017

Beste Christiaan,

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen en het regelen van een mooie uitvaart voor mijn broer. Voor een betaalbare prijs een prachtige uitvaart.

Met vriendelijke groet,

Ans Staal – van Rossum

Arthur
7 april 2017

Onze ervaring met uitvaartverzorging de Eenvoud is zeer positief. Christiaan is een betrokken begeleider die gedurende het hele proces een steun was. Wij hadden een pakket gekozen en ik kan niet anders zeggen dan dat het goed geregeld was. Uit alles blijkt (extra wensen etc.) dat geld niet de drijfveer is. Christiaan bedankt!

Nicole Brouwer
18 februari 2017

Christiaan bedankt voor de respectvolle verzorging en begeleiding bij de laatste reis van mijn schoonvader. Het daadwerkelijke afscheid moet nog komen maar we hebben er vertrouwen in dat ook dit goed zal verlopen. “Hij is door de hoofdingang binnengekomen en gaat er door de hoofdingang weer uit ” dat gezicht van de receptioniste toen je dat zei heeft grote indruk gemaakt. Klasse! Met een klein budget een waardig afscheid. Enorm bedankt!

Kevin
18 januari 2017

Hier de crematie van onze moeder gehad, Christiaan was heel erg meelevend en heeft alles geweldig geregeld. Deze man heeft de juiste instelling en snapte waar we doorheen gingen, een absolute aanrader.

Lisa van der Weide
23 december 2016

Op 14 december heeft Christiaan de uitvaart van onze broer verzorgd. Ik ben uitermate tevreden daarover. Christiaan dacht actief mee, was goed bereikbaar, hield zich aan afspraken, suggereerde waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben en dacht eea ook logistiek goed door. Degenen met wie hij samenwerkt voldoen aan dezelfde kwaliteitsstandaard. We hebben een goede herinnering aan deze dag; oprechte dank daarvoor Christiaan!

Kajsa Strömberg
17 december 2016

Christiaan heeft op uitstekende wijze de uitvaart van mijn schoonvader verzorgd.
Doordat hij op subtiele wijze ons attent maakte op de mogelijkheden hebben wij een uitvaart gehad die bijzonder en heel persoonlijk was.
Dank je wel Christiaan voor alle goede zorgen!!!

Huig Bunk
14 december 2016

Beste mensen die deze beoordling lezen, dit is de eerste keer in mijn leven (66) dat ik mij geroepen voel om op sociale media iets te doen. Iets geheel tegen mijn principes.
Echter uitvaartverzorging de Eenvoud onder de bezielende leiding van de gedreven jonge persoonlijkheid van Christiaan heeft mij doen besluiten hem deze eer te gunnen.
Mijn moeder overleed en ik vroeg mijn dochter een van de gerenommeerde begrafenisondernemingen te contacteren. Zij belde mij terug en zei dat we verder moesten zoeken want de houding en opstelling van de man was niet echt vriendelijk en begaan. Ik gaf haar toen het op internet gevonden adres van De Eenvoud. Mijn dochter belde hen direct en daarna ook direct mij. Haar woorden: “Pap, dit is hem. Wat een vriendelijke meegaande man en tevens zijn voorstellen etc. mbt tot de uitvoering, gewoon geweldig.
Met hem een tijd afgespoken waarop hij vanuit Kampen bij ons in Amersfoort zou verschijnen. Tot op de minuut bijna verscheen hij met een geweldige lijkauto en vriendelijke assistent.
Daarna kunnen wij alleen maar zeggen dat het een feest was om mijn Moeder na een gezegend leven van 93 jaar te mogen begeleiden op haar laatste reis. Wij hadden een eenvoudige ongelakte kist. Het doel was dat een ieder zijn/haar boodschap erop mocht schrijven. Dit gold ook voor de achterkleinkinderen (5 +7) van “OMI”. Christiaan heeft mede door zijn optreden met de kinderen ervoor gezorgd dat voor hen de koude en kilte van de dood afging. Geweldig.
Alle aanwezigen hebben hem ook persoonlijk aangesproken en bedankt voor deze fantastishe happening. Wij hebben Oma met blijdschap voor haar, haar ultieme reis laten maken.
In een woord geweldig!!!!!!
De prijzen van de paketten geven in aanvang een indruk van; kan dit wel voor dat geld?!
Onze ervaring en advies: Jazeker, maar dan wel bij Christiaan en zijn uitvaartverzorging de Eenvoud.
EENVOUDig geweldig.
Ik gun hem en zijn medewerkers een goede toekomst
en ik gun ook vele mensen dat zij gebruik van zijn diensten kunnen maken.

Jaap van Hamurg
4 december 2016

Hoi Chrustiaan, je hebt de uitvaart van Ramona met heel veel toewijding verzorgd. Je hebt gezorgd met heel veel inleving dat de uitvaart volledig naar wens is verlopen. Wij kunnen hier heel veel troost uit putten. Bedankt!

Martien Ringelberg
4 december 2016

Geheel volgens wens van onze dochter Ramona de uitvaart verzorgd, zodat deze voor ons treurige dag een goud randje heeft gekregen door jou waardige invulling.
En waar wij met een warm gevoel op terug kunnen kijken en ons de kracht geeft om verder te gaan.
Nogmaals hartelijk dank namens: Ons allemaal en weet het zeker ook onze dochter Ramona die met een glimlach vanuit de hemel heeft toegekeken.

Alex van de Kerkhof
12 november 2016

Beste Christiaan,
We zijn je zeer dankbaar voor de uitstekende hulp en adviezen bij de crematie van onze broer. Met groot inlevend vermogen heb je ons bij de voorbereiding van het afscheid bijgestaan. De crematieplechtigheid zelf was uitstekend. We zullen daar de beste herinneringen aan bewaren. Dank je wel.

Miranda
15 oktober 2016

Uitvaartverzorging de eenvoud heeft ons zeer deskundig en liefdevol bij gestaan. In het afscheid dat wij moesten nemen van onze dierbare vader/opa en vriend.

Jan Geleynse
14 oktober 2016

Beste Christiaan, Heel hartelijk dank voor de mooie uitvaart, die je tot in de puntjes verzorgd hebt. Het afscheid was precies zoals we wilden. Respectvol en persoonlijk. Niets was je te veel. Nogmaals dank, vriend.

Sharon Otten
28 september 2016

Het zag er verzorgd uit en zeer respectvol. De uitvaart van mijn vader was zeer liefdevol. Denken goed mee met je om het er zo goed mogelijk uit te laten zien!

S.Dullemomd-Van Malsen
28 september 2016

Wij hebben dankzij de uitvaarverzorging De Eenvoud een waardig en liefdevol afscheid kunnen nemen van mijn man en vader. Alles was perfect geregeld. Ik zal dan ook deze uitvaartverzorging aanbevelen bij familie en vrienden.

Fam. Oskar
26 september 2016

Zeer respectvolle en ervaren uitvaartverzorger welke alle zorg uit handen neemt. Erg goedkoop en specialistisch. Hartelijk dank voor jullie goede zorgen. Onze aanbeveling hebben jullie. Groet, fam Oskar

Dirk
25 september 2016

Uitvaartverzorging De Eenvoud heeft de uitvaart van onze moeder zeer liefdevol en heel goedkoop verzorgd.