Budget uitvaart Beverwijk

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Naast het emotionele aspect moeten er ook praktische zaken geregeld worden, zoals een passende uitvaart. Wij regelen jouw uitvaart al vanaf € 799.

Budget uitvaart Beverwijk

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Wat kost een uitvaart bij Prijsbewuste Uitvaart Beverwijk?

Bij Prijsbewuste Uitvaart Beverwijk begrijpen we dat kosten een belangrijk aspect zijn bij het regelen van een uitvaart. Daarom bieden we verschillende uitvaartpakketten aan, vanaf een betaalbaar tarief van € 799-. Je kunt een uitvaart regelen die volledig past bij jouw wensen, waarbij je zelf de keuze kunt maken tussen crematie of begrafenis. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan voor je klaar om je te begeleiden en je te voorzien van alle informatie die je nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken.

Uitvaartpakketten

Bij Prijsbewuste Uitvaart Beverwijk bieden we verschillende uitvaartpakketten aan, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw wensen en budget. Onze pakketten beginnen vanaf € 799,- en bieden een volledige en waardige uitvaart. Je kunt de pakketten bekijken op onze website en vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Wij begrijpen dat een uitvaart een moeilijke en emotionele tijd is, en wij zorgen ervoor dat je op een professionele en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart. Allereerst bieden we een betaalbare uitvaart aan die past binnen jouw budget. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging, waardoor je kunt vertrouwen op onze expertise. Onze uitvaartverzorgers nemen je alle zorgen uit handen en regelen de uitvaart tot in de puntjes. Wij vinden het belangrijk dat je afscheid kunt nemen op een waardige manier, waarbij wij oog hebben voor uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zo regel je een goedkope uitvaart in Beverwijk

Het regelen van een goedkope uitvaart in Beverwijk is eenvoudig bij Prijsbewuste Uitvaart Beverwijk. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 485 1452 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden binnen jouw budget. Onze uitvaartverzorger helpt je bij het maken van keuzes en zorgt ervoor dat de uitvaart op de gewenste locatie plaatsvindt. Daarnaast bieden we je volledige begeleiding en zorg, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken tijdens deze moeilijke periode.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Beverwijk