Budget uitvaart Capelle aan den IJssel

Welkom bij Prijsbewuste Uitvaart Capelle aan den IJssel, jouw betrouwbare partner bij het regelen van een mooie en betaalbare uitvaart. Wij begrijpen dat een overlijden een emotionele en zware tijd is, daarom staan wij 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een waardig afscheid.

Budget uitvaart Capelle aan den IJssel

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Kosten budget uitvaart in Capelle aan den IJssel

Een uitvaart kan financieel zwaar zijn, maar bij Prijsbewuste Uitvaart Capelle aan den IJssel bieden we je betaalbare mogelijkheden. Met onze ruime ervaring en kennis van de markt kunnen we je een goedkope uitvaart en crematie aanbieden, passend bij elk budget. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je onverwachte kosten.

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Wanneer je liever een compleet verzorgde begrafenis wilt regelen, kun je ook bij ons terecht. Wij hebben alle mogelijkheden in huis om een verzorgde uitvaart te regelen, waarbij we je ontzorgen in het hele proces. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin we je uitvaartwensen bespreken.

Wat zijn de voordelen van Prijsbewuste Uitvaart Capelle aan den IJssel?

Bij Prijsbewuste Uitvaart Capelle aan den IJssel zorgen wij ervoor dat je een persoonlijk en waardig afscheid kunt organiseren, tegen een eerlijk tarief. Wij staan voor je klaar met onze jarenlange ervaring en bieden je vrijblijvend advies en ondersteuning bij het regelen van een goedkope crematie of begrafenis. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 085 485 1452 voor alle mogelijkheden.

Wat te doen bij een overlijden?

Als er een dierbare is overleden, is het belangrijk om te weten wat de eerste stappen zijn. Bij Prijsbewuste Uitvaart Capelle aan den IJssel begeleiden wij je stap voor stap in het proces. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 085 485 1452, zodat wij je kunnen adviseren en ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Capelle aan den IJssel