Budget uitvaart Drachten

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Naast het emotionele aspect moeten er ook praktische zaken geregeld worden, zoals een passende uitvaart. Wij regelen jouw uitvaart al vanaf € 799.

Budget uitvaart Drachten

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Wat is een budget uitvaart in Drachten?

Een budget uitvaart in Drachten is een uitvaart waarbij er wordt gekeken naar de kosten en mogelijkheden die bij jouw budget passen. Het regelen van een uitvaart kan een emotionele en stressvolle tijd zijn, daarom bieden wij als uitvaartverzorger in Drachten je de mogelijkheid om een persoonlijk en waardig afscheid te regelen zonder dat dit een grote financiële impact heeft. Onze pakketten voor een budget uitvaart zijn zorgvuldig samengesteld en bieden alle mogelijkheden voor een waardig en persoonlijk afscheid.

Verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis?

Er is een verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis. Bij een budget crematie worden de kosten beperkt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een begraafplaats en grafsteen. Een budget begrafenis daarentegen omvat de kosten van een begrafenis, inclusief de kosten voor de begraafplaats en grafsteen. Het regelen van een goedkope begrafenis in Drachten is hierdoor iets complexer, maar nog steeds goed mogelijk.

Budget crematie regelen in Drachten

Wil je een budget crematie regelen in Drachten? Wij helpen je graag bij het regelen van een low budget crematie. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat je een persoonlijk en waardig afscheid kunt nemen, tegen een eerlijk tarief. We bieden je alle mogelijkheden om het afscheid op jouw eigen manier vorm te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden. Bel 24/7 085 485 1452.

Budget begrafenis regelen in Drachten

Wanneer je een goedkope begrafenis in Drachten wilt regelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een begrafenis een emotionele gebeurtenis is en dat je waarde hecht aan een persoonlijk en waardig afscheid. Daarom is het regelen van een budget begrafenis bij ons mogelijk. Wij helpen je graag bij het regelen van een waardig afscheid tegen een eerlijk tarief. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een budget begrafenis in Drachten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Drachten