Een goedkope uitvaart in Drenthe kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Drenthe regelen

Ontdek de liefdevolle en betaalbare mogelijkheden bij Prijsbewuste Uitvaart. In een paar momenten kun je een mooie uitvaart regelen die eer betoont aan je geliefde overledene.

Begin met het verkennen van onze uitvaartpakketten. In Drenthe bieden we je drie verschillende pakketten aan, maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een uitvaart op maat, altijd passend binnen je budget.

Klik op de knop hieronder om onze diensten in Drenthe en omstreken te bekijken. Heb je vragen? Voel je vrij om ons te bellen op 085 485 1452 – we zijn 24 uur per dag hier voor je.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Zo een goedkope uitvaart in Drenthe regelen

Elke uitvaart is uniek, maar er zijn altijd wat praktische zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de aangifte van overlijden, en misschien het verzilveren van een verzekeringspolis.

Het is natuurlijk mogelijk om dit zelf op te pakken als nabestaande. Maar weet dat Prijsbewuste Uitvaart met veel warmte en zorg voor je klaarstaat in Drenthe. Op die manier kun je je focussen op een liefdevol en persoonlijk afscheid, zonder je druk te maken over de administratie.

We hebben een overzichtelijke checklist voor je klaarliggen met alles wat komt kijken bij het regelen van een betaalbare uitvaart. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en je budget, kunnen we diverse taken voor je uit handen nemen.

Jouw budget uitvaart tegen lage kosten

Bij Prijsbewuste Uitvaart zorgen we ervoor dat de kosten overzichtelijk blijven door met vooraf vastgestelde pakketten te werken. Zo blijft voor jou helder waar je aan toe bent en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Uiteraard kun je elk pakket naar wens aanpassen.

Zit je met vragen, of wil je meer weten over onze pakketten? Heb je een helpende hand nodig bij het organiseren van een betaalbare uitvaart in Drenthe? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452.

Voor meer informatie over het regelen van een uitvaart, crematie, of begrafenis, kun je ons ook e-mailen op info@uwuitvaartverzorger.nl, of een bericht sturen via de groene WhatsApp knop onderaan de pagina. We staan naast je in deze zware tijden om je bij te staan en te ondersteunen.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom voor Prijsbewuste Uitvaart kiezen?

Bij Prijsbewuste Uitvaart dragen we de overtuiging dat elke persoon een waardig en persoonlijk afscheid verdient, alles voor een eerlijke prijs.

Daarom kiezen we ervoor om met uitvaartpakketten te werken. Met onze dekking door het hele land en een schat aan ervaring, creëren we pakketten die naadloos aansluiten op de meest voorkomende uitvaartwensen. Je ziet in één oogopslag alle mogelijkheden en de bijbehorende, transparante prijzen. Op deze manier betaal je echt alleen voor datgene wat je wenst en wat binnen jouw budget past. En uiteraard zijn deze pakketten altijd aan te passen als dat jouw voorkeur heeft.

Door het hanteren van vaste uitvaartpakketten, kan Prijsbewuste Uitvaart je een zorgvuldig, persoonlijk en waardig afscheid beloven, allemaal voor een eerlijke prijs.

Zit je met vragen of wil je graag wat meer weten? Prijsbewuste Uitvaart staat dag en nacht voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 085 485 1452. We zijn hier om je te ondersteunen.

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in Drenthe

We willen er graag voor je zijn om de uitvaart te verzorgen. Dit doen we met behulp van onze standaard pakketten, maar weet dat het ook anders kan; een uitvaart precies op maat, op de locatie die jij voor ogen hebt.

Hier vind je de crematoria en begraafplaatsen in Drenthe waar we samen jouw uitvaart kunnen vormgeven. Als je vragen hebt, voel je dan alsjeblieft vrij om ons te bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.