Budget uitvaart Eindhoven

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Naast het emotionele aspect moeten er ook praktische zaken geregeld worden, zoals een passende uitvaart. Wij regelen jouw uitvaart al vanaf € 799.

Budget uitvaart Eindhoven

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Wat is een budget uitvaart in Eindhoven?

Een budget uitvaart in Eindhoven is een uitvaartpakket dat is samengesteld om aan de behoeften van mensen met een beperkt budget te voldoen. Het is een manier om een waardig afscheid te regelen zonder dat de kosten de pan uitrijzen. Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we dat het verlies van een dierbare al moeilijk genoeg is, en we willen ervoor zorgen dat het regelen van een uitvaart betaalbaar en stressvrij is.

Verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis?

Het verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis kan aanzienlijk zijn. Een crematie is over het algemeen goedkoper omdat er geen begraafplaatskosten zijn en er geen grafsteen of onderhoud van het graf nodig is. Een begrafenis brengt extra kosten met zich mee, zoals grafkosten en de kosten voor een grafsteen. Bij Prijsbewuste Uitvaart bieden we betaalbare pakketten voor zowel crematies als begrafenissen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw budget past.

Kosten uitvaart in Nederland

De kosten van een uitvaart in Nederland kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de nabestaanden. Een recent onderzoek toont aan dat je gemiddeld tussen de € 6000 en € 15000 kwijt bent voor een uitvaart. Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we dat een betaalbare en eerlijke uitvaart belangrijk is. We bieden laag geprijsde pakketten die passen bij jouw budget en zorgen ervoor dat je een waardig en persoonlijk afscheid kunt regelen voor je dierbare. Wij regelen een uitvaart al voor € 799.

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Prijsbewuste Uitvaart is de juiste keuze als je een goedkope uitvaart in Eindhoven wilt regelen. We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 085 485 1452 en bieden een breed scala aan diensten en mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. We nemen de tijd om naar je te luisteren en plannen de uitvaart vooraf, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zorgen voor goede afspraken, zonder achteraf onverwachte extra kosten in rekening te brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Eindhoven