Een goedkope uitvaart in Friesland kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Een goedkope uitvaart in Friesland?

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we dat je een bijzonder afscheid wilt, zonder zorgen om het kostenplaatje. Met onze budget uitvaartpakketten regel je in een handomdraai een mooi en passend afscheid voor je dierbare.

Neem een kijkje en vergelijk onze pakketten. In Friesland hebben we drie verschillende pakketten voor je klaarstaan. Wil je iets speciaals dat helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan helpen we je graag met een uitvaart op maat, passend binnen je budget.

Klik hieronder om te zien wat we allemaal voor je kunnen betekenen in Friesland en omstreken. En mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ons even te bellen op 085 485 1452. We staan dag en nacht voor je klaar.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Een goedkope uitvaart regelen in Friesland

Elke uitvaart brengt zijn eigen unieke emoties en taken met zich mee, en soms kan het wat overweldigend zijn, met administratieve taken zoals de aangifte van overlijden en mogelijke verzekeringskwesties.

Als nabestaande sta je voor de keuze om dit zelf op te pakken, maar weet dat je er niet alleen voor staat. Bij Prijsbewuste Uitvaart zijn we er voor je, omarmen we je met warmte en aandacht, en staan we je bij in het verzorgen van een betaalbare uitvaart in Friesland. Hierdoor kun je je volledig focussen op een persoonlijk en waardevol afscheid, terwijl wij de praktische zaken voor je regelen.

We hebben een praktische checklist samengesteld die je door alles leidt wat er geregeld moet worden voor een betaalbare uitvaart in Friesland. Afhankelijk van je wensen en budget, nemen we graag verschillende taken van je over.

Lage kosten met een unieke budget uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we hoe belangrijk het is om grip te houden op de kosten tijdens deze gevoelige momenten. Daarom hebben we pakketten met vooraf vastgestelde prijzen, zodat je altijd helderheid hebt en niet wordt verrast door onverwachte financiële uitdagingen. Uiteraard kun je elk pakket persoonlijk maken en aanpassen naar jouw wensen.

Heb je vragen of wil je wat meer weten over onze pakketten? Of kun je wel wat steun gebruiken bij het regelen van een betaalbare uitvaart in Friesland? Aarzel niet en neem op jouw manier contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar op het nummer 085 485 1452.

Voor extra informatie over het organiseren van een uitvaart, crematie, of begrafenis, kun je ons ook bereiken via info@uwuitvaartverzorger.nl of stuur ons simpelweg een berichtje via de groene WhatsApp knop onderaan de pagina. In deze uitdagende periode staan we met alle liefde voor je klaar.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart hechten we veel waarde aan het idee dat elk afscheid, persoonlijk en waardig moet zijn, en dat voor een transparante prijs.

Daarom kiezen we ervoor om met uitvaartpakketten te werken. Met onze brede landelijke dekking en jarenlange ervaring, creëren we pakketten die naadloos aansluiten bij de meest voorkomende wensen voor een uitvaart. Je ziet in één ogenblik alle mogelijkheden en de bijpassende, transparante prijzen. Op die manier betaal je enkel voor wat je echt wilt en wat binnen jouw budget valt. En vanzelfsprekend kun je deze pakketten altijd uitbreiden als dat jouw wens is.

Door gebruik te maken van vaste uitvaartpakketten, kan Prijsbewuste Uitvaart je een zorgzaam, persoonlijk en waardig afscheid beloven, alles tegen een eerlijke prijs.

Heb je vragen of wil je gewoon wat meer weten? Prijsbewuste Uitvaart staat altijd voor je klaar, dag en nacht. Aarzel niet om ons te bellen op 085 485 1452. We zijn hier om jou bij te staan.

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in Friesland

Met alle liefde en zorg organiseren we graag de uitvaart die jij voor ogen hebt, of dit nu via een van onze standaardpakketten is of volledig op maat gemaakt, op een locatie die jou dierbaar is.

Hier vind je een overzicht van de crematoria en begraafplaatsen in Friesland waar we samen een prachtig afscheid kunnen vormgeven. Heb je vragen of wil je gewoon even praten? We zijn er voor je, dag en nacht, op het nummer 085 485 1452.