Budget uitvaart Groningen

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Naast het emotionele aspect moeten er ook praktische zaken geregeld worden, zoals een passende uitvaart. Wij regelen jouw uitvaart al vanaf € 799.

Budget uitvaart Groningen

Uitvaartpakket

Stille uitvaart

Een stille uitvaart, zonder genodigden, vanaf € 799.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Bescheiden uitvaart

Intiem afscheid met 5 personen, vanaf € 1350.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Ingetogen uitvaart

Liefdevol afscheid met 10 personen , vanaf € 1750.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Afscheid dichtbij

Thuisopbaring met afscheid in besloten kring, vanaf € 2499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Betaalbare uitvaart

Afscheid van een uur voor 50 personen, vanaf € 3499.

Liever maatwerk? Klik hier

Uitvaartpakket

Complete uitvaart

Verzorgde uitvaart voor 100 personen, vanaf € 4250.

Liever maatwerk? Klik hier

Een crematie of begrafenis voor de kleine beurs

Met onze budget uitvaart in Groningen bieden we je een betaalbare en stijlvolle uitvaart aan binnen jouw budget. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een waardig en persoonlijk afscheid mogelijk te maken. Bij het maken van keuzes houden wij altijd rekening met je budget, zodat je jezelf daar geen zorgen over hoeft te maken.

Je kunt bij ons kiezen uit diverse uitvaartpakketten die passend zijn voor elke situatie. Of het nu gaat om een crematie of begrafenis in Groningen, wij regelen het voor je met zorg en aandacht. Onze uitvaartverzorgers staan je bij gedurende het hele proces. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van de uitvaart, wij helpen je graag en nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen.

De pakketten voor een budget uitvaart

Onze beschikbare budget uitvaartpakketten bieden je de mogelijkheid om een passend afscheid te regelen voor jouw dierbare. Wij begrijpen dat het overlijden van een geliefde een zware tijd is voor nabestaanden. Daarom staan onze uitvaartverzorgers altijd voor je klaar, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, om je te ondersteunen bij het maken van keuzes en het organiseren van een mooie uitvaart.

Of je nu kiest voor een eenvoudige crematie of een simpele begrafenis, wij zorgen ervoor dat het afscheid waardig en respectvol verloopt. Ons doel is om een persoonlijke en betaalbare uitvaart aan te bieden, waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget. Met ons team van ervaren uitvaartverzorgers kun je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Budget crematie regelen in Groningen

Wanneer je een budget crematie wilt regelen in Groningen, dan helpen wij je graag verder. Een crematie is een veel gekozen optie vanwege de flexibiliteit en de mogelijkheid om de uitvaart naar persoonlijke wensen vorm te geven. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat de crematie op een respectvolle manier verloopt en dat de nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Vanaf het moment van overlijden staan onze uitvaartverzorgers voor je klaar om je te ondersteunen bij het regelen van de crematie. Wij nemen alles uit handen, zodat je je kunt concentreren op het verwerken van het verlies. Met onze budget crematie in Groningen bieden we je een betaalbare optie met behoud van kwaliteit en een persoonlijk afscheid.

Budget begrafenis regelen in Groningen

Wanneer je de voorkeur geeft aan een begrafenis in Groningen, dan helpen wij je graag bij het regelen van een budget begrafenis. Een begrafenis biedt nabestaanden de mogelijkheid om een laatste rustplaats te hebben waar ze hun dierbare kunnen bezoeken.

Onze uitvaartverzorgers hebben ervaring met het regelen van budget begrafenissen en nemen je stap voor stap mee in het proces. Van het bespreken van de wensen tot het organiseren van de begrafenis, wij zorgen ervoor dat alles naar jouw tevredenheid verloopt. Met onze betaalbare opties kun je een persoonlijk en waardig afscheid regelen voor jouw overleden dierbare.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen wij u, neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd tot 40% besparen ten opzichte van DELA, Monuta of Meride

Altijd transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Altijd direct een medewerker spreken, ook op zon- en feestdagen

Altijd hulp van liefdevolle en betrokken medewerkers

Alle kaarten en drukwerk worden door onszelf ontworpen en afgedrukt

Bij financiële zorgen helpen we je, neem gerust contact met ons op

Reviews van echte families

rob hoogendijkrob hoogendijk
11:59 04 Sep 23
Keurig alle afspraken nagekomen! Top service
Jojo BrowJojo Brow
10:02 21 Apr 23
Echt gewoon netjes tegen een scherpe prijs , deze mensen hebben bij ons bewezen dat een crematie echt niet duur hoeft te zijn , 2 keer bij onze dierbare kunnen zijn met wat te nuttigen in een mooie zaal , we moesten wel een uurtje rijden maar dat was voor ons geen probleem en dit kon allemaal onder de 3000 euro.
CorCor
18:51 30 Aug 22
Een aantal offertes gevraagd voor een crematie. De enige die snel telefonisch reageerde was Erwin van Prijsbewuste Uitvaart.Hij inventariseerde onze wensen en kwam met suggesties voor locaties etc. Hij bracht prijstechnisch gezien een prima offerte uit Ook keuze uit diverse complete pakketten tegen vaste prijzen. Gedurende het hele proces was Erwin in feite altijd bereikbaar voor overleg of vragen. De crematie is geheel onze verwachting verlopen. Prijsbewuste Uitvaart is een niet al te groot bedrijf met persoonlijke aandacht maar zij beschikken wel over eigen materieel, drukkerij en verzorgcentra waardoor bij veranderingen snel kan worden geschakeld. Dit in tegenstelling tot de éénmansuitvaartbedrijfjes die alles moeten inkopen en hierdoor niet zo fexibel zijn.Gezien onze ervaring kan ik Prijsbewuste Uitvaart van harte aanbevelen. Met hen in zee gaan geeft rust.
Toostinus JonkerToostinus Jonker
12:38 17 Aug 22
heel goed geregeld allemaal , superfijne aardige mensen geen rare kosten achteraf en altijd vriendelijk als je belt voor wat informatie.mijn eerste telefoontje voelde aan als een warme deken. totaal geen spijt dat we voor prijsbewuste uitvaart hebben gekozen.het ophalen van mijn vrouw was zeer respectvol.
Peter SwemmelaarPeter Swemmelaar
19:55 02 Mar 22
Voor de uitvaart van onze vader hebben wij prijsbewusteuitvaart.nl ingeschakeld. Via de telefoon al direct een fijn gevoel hierbij gekregen. Bij het kennismakingsgesprek met Erwin bleef dit gevoel. We konden al onze vragen en wensen kwijt.Op de dag van de uitvaart kon Erwin door ziekte de uitvaart niet zelf begeleiden. In zijn plaats kwam Lucia en zij was een schot in de roos. Mede door haar was het afscheid en de uitvaart een hele liefdevolle en respectvolle gebeurtenis, waar mijn vader zonder twijfel heel erg blij mee geweest zou zijn. Wij als familie waren dit zeker ne zijn erg dankbaar dat wij op onze manier van Pap afscheid hebben kunnen nemen.
js_loader

Uitvaartlocaties in en rondom Groningen