Een goedkope uitvaart in Groningen kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Een goedkope uitvaart in Groningen?

Met de budget uitvaartpakketten van Prijsbewuste Uitvaart, kun je binnen enkele minuten een prachtige uitvaart regelen die recht doet aan jouw overleden dierbare.

Start met het vergelijken van onze uitvaartpakketten. Wij bieden in Groningen een drietal pakketten aan, daarnaast kun je ook voor een maatwerk uitvaart bij ons terecht, uiteraard binnen jouw budget.

Druk op de knop hieronder om onze diensten te bekijken in Groningen en omgeving. Heb je nog vragen, bel ons gerust op 085 485 1452, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Zo regel je een goedkope uitvaart in Groningen

Elke uitvaart is bijzonder en toch zijn er een paar dingen die altijd geregeld moeten worden, zoals de aangifte van overlijden en andere administratieve zaken. Je kunt hierbij ook denken aan een eventuele verzilvering van de verzekeringspolis.

Als nabestaanden kun je dit zelf regelen, maar dat hoeft helemaal niet. Prijsbewuste Uitvaart staat voor je klaar om je met alle liefde en aandacht bij te staan bij het regelen van een betaalbare uitvaart in Groningen. Zo kun jij je na het overlijden van je dierbare richten op een persoonlijk en betekenisvol afscheid, zonder je zorgen te maken over allerlei regelzaken.

We hebben een handige checklist gemaakt waarin alles staat wat geregeld moet worden voor een betaalbare uitvaart in Groningen. We kunnen, afhankelijk van jouw wensen en budget, verschillende zaken van je overnemen.

Kosten laag houden bij jouw budget uitvaart

Om de kosten beheersbaar te houden, werkt Prijsbewuste Uitvaart met vooraf vastgestelde pakketten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en word je niet geconfronteerd met onverwachte financiële verrassingen. Elk pakket is natuurlijk naar wens aan te passen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze pakketten? Of heb je hulp nodig bij het regelen van een betaalbare uitvaart in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085 485 1452.

Voor meer informatie over het regelen van een uitvaart, crematie of begrafenis, kun je ons ook mailen via info@uwuitvaartverzorger.nl, of door gebruik te maken van de groene WhatsApp knop, onderaan de pagina. Wij zijn hier om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste UItvaart geloven we dat iedereen een waardig en persoonlijk afscheid verdient, en dat tegen een eerlijk tarief.

Daarom hebben we besloten om te werken met uitvaartpakketten. Met onze landelijke dekking en jaren van ervaring, bieden we pakketten die mooi aansluiten bij de meest voorkomende uitvaartwensen. In één oogopslag zie je alle opties en de bijbehorende, eerlijke prijzen. Zo betaal je alleen voor wat je echt wilt en wat binnen je budget past. En natuurlijk kun je deze pakketten altijd naar wens uitbreiden als je dat graag wilt.

Door met vaste uitvaartpakketten te werken, kan Prijsbewuste UItvaart je een zorgvuldig, persoonlijk en waardig afscheid garanderen, alles tegen een eerlijk tarief.

Heb je vragen of zou je graag meer informatie willen ontvangen? Prijsbewuste UItvaart is dag en nacht bereikbaar. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 085 485 1452. We zijn hier om je te helpen.

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in Groningen

Wij verzorgen graag jouw uitvaart, dat doen we door gebruik te maken van onze standaard pakketten. Het kan ook anders, een uitvaart op maat, op de door jou gewenste locatie.

Hieronder de crematoria en begraafplaatsen in Groningen waar wij jouw uitvaart kunnen organiseren. Heb je vragen, bel ons dan, dat kan dag en nacht, 085 485 1452.