Een goedkope uitvaart in Overijssel kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Overijssel regelen

Bij Prijsbewuste Uitvaart geloven we in het creëren van mooie, respectvolle afscheidsmomenten die niet de wereld hoeven te kosten.

Neem even een momentje om rustig onze budget uitvaartpakketten te bekijken en te vergelijken. In Overijssel bieden we je drie verschillende pakketten aan, maar weet dat er ook altijd ruimte is voor een uitvaart op maat, passend bij jouw budget en wensen.

Klik gerust hieronder om onze diensten in Overijssel en omstreken te ontdekken. En mocht je vragen hebben of even willen overleggen, we zijn er voor je. Je kunt ons dag en nacht bereiken op 085 485 1452.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Op deze manier regel je een goedkope uitvaart in Overijssel

Elke uitvaart brengt zijn eigen, unieke betekenis en regelingen met zich mee. En terwijl sommige zaken, zoals de aangifte van overlijden en administratieve details, altijd nodig zijn, wil je wellicht je focus leggen op het herinneren en eren van je dierbare.

Daarom zijn we hier bij Prijsbewuste Uitvaart. We bieden je een helpende hand en een luisterend oor in deze moeilijke tijd, zodat je je kunt wijden aan een persoonlijk en betekenisvol afscheid in Overijssel, zonder de last van al het regelwerk.

We hebben een zorgvuldige checklist voor je samengesteld, die alles bevat wat je nodig hebt om een betaalbare uitvaart in Overijssel te regelen. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen we diverse taken voor je uit handen nemen.

Kosten van onze uitvaartpakketten in Overijssel

Bij Prijsbewuste Uitvaart willen we je met alle warmte bijstaan, en tegelijkertijd transparant en eerlijk zijn over de kosten. Daarom werken we met vooraf vastgestelde pakketten, zodat je altijd duidelijkheid hebt en niet voor onverwachte financiële situaties komt te staan. En uiteraard passen we elk pakket graag zorgvuldig aan jouw wensen aan.

Heb je vragen of wil je gewoon even praten over de mogelijkheden rondom onze pakketten? Of zoek je een luisterend oor en hulp bij het organiseren van een betaalbare uitvaart in Overijssel? We zijn hier voor je, dag en nacht, op het nummer 085 485 1452.

Voor aanvullende informatie over het verzorgen van een uitvaart, crematie of begrafenis, mag je ons ook altijd mailen op info@uwuitvaartverzorger.nl. Of stuur ons een berichtje via de groene WhatsApp knop die je onderaan de pagina vindt. In deze uitdagende tijden zijn we jouw steun en toeverlaat.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart koesteren we de overtuiging dat elk persoon een liefdevol en persoonlijk afscheid verdient, altijd tegen een eerlijke prijs.

Daarom hebben we gekozen voor het aanbieden van uitvaartpakketten. Met onze brede dekking door heel het land en onze jarenlange ervaring, presenteren we pakketten die naadloos aansluiten bij de meest gewenste uitvaartwensen. Je ziet in een mum van tijd alle mogelijkheden en de eerlijke prijzen die daarbij horen. Zo betaal je enkel voor wat echt bij je past en wat binnen jouw budget valt. En als je wilt, kun je deze pakketten altijd naar jouw wensen aanpassen.

Door deze vastomlijnde uitvaartpakketten te hanteren, kan Prijsbewuste Uitvaart je een zorgvuldig, persoonlijk en respectvol afscheid beloven, dat alles voor een oprecht tarief.

Zit je met vragen of wil je graag meer weten? Prijsbewuste Uitvaart staat dag en nacht voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 085 485 1452. We zijn hier om je bij te staan.

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in Overijssel

We zijn hier om samen met jou een liefdevolle uitvaart te verzorgen, en dat doen we met onze standaardpakketten of, als je iets speciaals in gedachten hebt, met een uitvaart op maat op jouw gekozen locatie.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in Overijssel waar we jouw uitvaart kunnen organiseren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, we zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.