Een goedkope uitvaart in Arnhem kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Arnhem

Tegen de achtergrond van Arnhem, waar gemeenschap en verbondenheid kernwaarden zijn, biedt Prijsbewuste Uitvaart een zorgzame, betaalbare ondersteuning tijdens uitdagende momenten.

Wanneer het verlies van een geliefde je treft, staan wij voor je klaar om ondersteuning te bieden, 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, altijd bereid om te luisteren, altijd met respect voor jouw wensen en budget.

We tonen aan dat een eervol afscheid noch onbereikbaar noch kostbaar hoeft te zijn, door aanzienlijk voordeliger diensten aan te bieden dan grotere aanbieders zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons vind je persoonlijke, betaalbare zorg in deze gevoelige periode, recht in het hart van onze dierbare stad Arnhem.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Goedkope uitvaart in Arnhem regelen

Het ervaren van het verlies van een dierbare is diep ontroerend, vooral in Arnhem, waar een hechte gemeenschap de emotionele golven door de stad voelt vibreren. Juist op zo’n moment, als emoties je overspoelen, moeten er vele praktische zaken worden aangepakt; administratieve taken, afhandeling van verzekeringen, en het verkrijgen van de overlijdensakte, om slechts enkele te noemen.

Maar je staat er niet alleen voor. Wij van Prijsbewuste Uitvaart zijn hier om je te steunen, midden in het hart van Arnhem, of de keuze nu valt op een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overrompelend deze periode kan zijn en daarom hebben we een duidelijke checklist samengesteld, speciaal gericht op het regelen van een uitvaart in Arnhem. Hiermee willen we je een solide steun in de rug bieden en je stap voor stap bijstaan in alles wat er op je pad komt. Je hoeft dit niet alleen te doen; wij zijn hier om je te assisteren, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Arnhem

Wij beseffen ten volle het belang van een waardig en persoonlijk vaarwel. Tevens zijn we ons ervan bewust dat de financiële aspecten van een uitvaart in deze toch al emotionele periode een extra belasting kunnen vormen. Daarom biedt Prijsbewuste Uitvaart specifieke uitvaartpakketten aan om jou te ontlasten en de uitgaven beperkt te houden in Arnhem.

Ieder pakket is met zorg samengesteld en kan flexibel worden aangepast aan jouw individuele wensen en eisen. Maatwerk is te allen tijde mogelijk, ook wanneer je voor een pakket kiest. Of de voorkeur nu uitgaat naar een eenvoudig of een uitvoerig afscheid, wij zijn hier om een uitvaart te faciliteren die eer betuigt aan jouw geliefde, zonder de financiële lasten te verhogen.

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 485 1452, via e-mail op info@uwuitvaartverzorger.nl of via de WhatsApp-knop onderaan onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw verlangens – we zijn hier om deze op elk moment en bij elke stap te beantwoorden.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kies je voor Prijsbewuste Uitvaart

Bij Prijsbewuste Uitvaart doordringt het ons hoe intens het verdriet en de hindernissen zijn waarmee je op dit moment wordt geconfronteerd. Onze missie is aan jouw zijde te staan, je steun te bieden met respect, empathie en betrouwbaarheid als onze centrale waarden. Met een rijke ervaring en een overvloed aan hartelijke, positieve feedback, verzekeren wij jou dat de laatste eer aan jouw dierbare bij ons in respectvolle en bekwame handen is in Arnhem.

In onze samenwerking zul je geen financiële onverwachtheden tegenkomen. Transparantie over kosten en handelingen is een van onze kernwaarden, omdat we begrijpen hoe cruciaal het is om in deze periode van rouw een stabiele, betrouwbare partner te hebben. We zijn bekend met de pijn, de zorgen, en we verbinden ons ertoe om samen met jou een uitvaart in Arnhem te creëren die recht doet aan het leven en de herinneringen van jouw dierbare.

Je kunt kiezen uit verschillende lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen unieke sfeer en omgeving, waar wij met grote zorg en aandacht een afscheid creëren dat oprecht bij jou en je geliefde past. Het is meer dan slechts een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. En bij iedere stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste vaarwel, staan wij aan jouw zijde met ondersteuning, advies, en een empathisch oor. Samen verzachten we het pad van het afscheid nemen, omgeven door de natuurlijke pracht en de gemeenschap van Arnhem. Als je met ons wilt overleggen, bel ons dan gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Anrhem?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Arnhem

We zijn er voor je om een liefdevolle uitvaart te verzorgen, daarbij maken we graag gebruik van onze standaard pakketten. Maar er is ook ruimte voor iets anders, namelijk een uitvaart op maat, precies op de plek die jij kiest.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in Anrhem waar we samen jouw uitvaart vorm kunnen geven. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, we zijn er 24/7 voor je op het nummer 085 485 1452.