Een goedkope uitvaart in Assen kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart regelen in Assen

In de serene bossen van Assen, waar gemeenschap en verbondenheid diep geworteld zijn, biedt Prijsbewuste Uitvaart een warme, betaalbare ondersteuning in moeilijke tijden.

Wanneer je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare, zijn wij er om je bij te staan, 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, altijd een luisterend oor, altijd respect voor jouw wensen en budget.

Wij bewijzen dat een waardig afscheid niet onbereikbaar en kostbaar hoeft te zijn, door beduidend voordeliger diensten aan te bieden dan grotere namen zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons vind je persoonlijke, betaalbare zorg in deze kwetsbare periode, midden in het hart van onze geliefde stad Assen.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Dé uitvaartverzorgers in Assen helpen jou

Het verlies van een dierbare is een diep ingrijpend moment, vooral hier in Assen, waar de gemeenschap hecht is en elke golf van emotie voelbaar door de stad golft. En juist op dat moment, wanneer je overspoeld wordt door emoties, dienen er tal van praktische zaken geregeld te worden; administratieve handelingen, het afwikkelen van verzekeringen en het verkrijgen van de akte van overlijden, om maar enkele taken te noemen.

Maar weet dat je er niet alleen voor staat. Wij van Prijsbewuste Uitvaart zijn hier om je te ondersteunen, hier, in het hart van Assen, ongeacht of de keuze valt op een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overweldigend deze periode kan zijn en daarom hebben we een heldere checklist samengesteld, specifiek voor het regelen van een uitvaart in Assen. Hiermee willen we je een stevige houvast bieden en stap voor stap bijstaan in alles wat er komen gaat. Je hoeft het niet alleen te doen; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Assen

Wij begrijpen hoe belangrijk een respectvol en persoonlijk afscheid is. En we beseffen dat de kosten van een uitvaart een extra zorg kunnen vormen in deze reeds zware tijd. Daarom biedt Prijsbewuste Uitvaart uitvaartpakketten aan in Assen, specifiek ontworpen om jou te ontzorgen en de kosten beheersbaar te houden.

Elk pakket is met zorg samengesteld en flexibel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zelfs wanneer je voor een pakket kiest, blijft maatwerk altijd mogelijk. Of je nu opteert voor een eenvoudig of uitgebreid afscheid, we zijn er om een uitvaart te verzorgen die eer betoont aan jouw dierbare, zonder de financiële lasten onnodig te verzwaren.

We zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, via e-mail op info@uwuitvaartverzorger.nl of via de WhatsApp-knop onderaan onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – wij staan klaar om ze te beantwoorden, bij elke stap die je zet.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart doorgronden we ten volle het verdriet en de uitdagingen waarmee je nu geconfronteerd wordt. Onze missie ligt erin om er voor je te zijn, om een steunpunt te bieden waarbij respect, empathie en betrouwbaarheid centraal staan. Met jarenlange ervaring en een gestage stroom van hartverwarmende, positieve recensies, verzekeren wij je dat de laatste eer aan jouw dierbare in respectvolle en bekwame handen is.

In onze samenwerking zal je geen financiële verrassingen tegenkomen. Transparantie in kosten en acties is een van onze pilaren, omdat we erkennen hoe cruciaal het is om in deze tijden van verlies een stabiele, betrouwbare partner te hebben. We zijn bekend met de pijn, de zorgen en we committeren ons om samen met jou een uitvaart in Assen vorm te geven die recht doet aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je kunt kiezen uit diverse lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen sfeer en omgeving, waar wij met uiterste zorg en precisie een afscheid zullen vormgeven dat echt bij jou en je dierbare past. Het is meer dan een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. En bij iedere stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste vaarwel, staan wij aan je zijde met ondersteuning, advies en een luisterend oor. Samen maken we het pad van afscheid nemen iets draaglijker, omringd door de natuurlijke schoonheid en gemeenschap van Assen. Wil je met ons sparren, bel ons gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Assen?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Assen

We willen er graag voor je zijn om de uitvaart te verzorgen. Dit doen we met behulp van onze standaard pakketten, maar weet dat het ook anders kan; een uitvaart precies op maat, op de locatie die jij voor ogen hebt.

Hier vind je de crematoria en begraafplaatsen in Drenthe waar we samen jouw uitvaart kunnen vormgeven. Als je vragen hebt, voel je dan alsjeblieft vrij om ons te bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.