Een goedkope uitvaart in Den Bosch kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Den Bosch

In de serene sfeer van Den Bosch, waar gemeenschap en saamhorigheid centraal staan, reikt Prijsbewuste Uitvaart een warme, betaalbare hand in moeilijke tijden.

Wanneer je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare, zijn wij er om je bij te staan, 24/7 bereikbaar op 085 485 1452. Wij bieden altijd een luisterend oor en respecteren jouw wensen en budget.

Wij bewijzen dat een waardig afscheid toegankelijk en betaalbaar kan zijn, door aanzienlijk voordeligere diensten aan te bieden dan grote namen zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons vind je persoonlijke, betaalbare zorg in deze kwetsbare periode, midden in het hart van onze geliefde stad Den Bosch.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Direct een goedkope uitvaart in Den Bosch regelen

Het verlies van een dierbare is een diep ingrijpend moment, vooral hier in Den Bosch, waar de gemeenschap hecht is en elke golf van emotie voelbaar door de stad golft. En juist op dat moment, wanneer je overspoeld wordt door emoties, dienen er tal van praktische zaken geregeld te worden; administratieve handelingen, het afwikkelen van verzekeringen en het verkrijgen van de akte van overlijden, om maar enkele taken te noemen.

Maar weet dat je er niet alleen voor staat. Wij van Prijsbewuste Uitvaart zijn hier om je te ondersteunen, hier, in het hart van Den Bosch, ongeacht of de keuze valt op een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overweldigend deze periode kan zijn en daarom hebben we een heldere checklist samengesteld, specifiek voor het regelen van een uitvaart in Den Bosch. Hiermee willen we je een stevige houvast bieden en stap voor stap bijstaan in alles wat er komen gaat. Je hoeft het niet alleen te doen; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Maastricht

Wij begrijpen hoe belangrijk een respectvol en persoonlijk afscheid is. En we weten dat de kosten van een uitvaart een extra zorg kunnen zijn in deze al zo zware tijd. Daarom biedt Prijsbewuste Uitvaart uitvaartpakketten aan in Den Bosch, specifiek om jou te ontzorgen en de kosten laag te houden.

Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en flexibel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zelfs bij een keuze voor een pakket, is maatwerk altijd mogelijk. Of je nu kiest voor een eenvoudig of uitgebreid afscheid, we zijn er om een uitvaart te verzorgen die recht doet aan jouw dierbare, zonder financiële lasten te verzwaren.

We zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, via e-mail op info@uwuitvaartverzorger.nl of via de WhatsApp-knop onderaan onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – wij staan klaar om ze te beantwoorden, elke stap van de weg.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we diep het verdriet en de uitdagingen waarmee je nu geconfronteerd wordt, vooral hier in Den Bosch, waar de gemeenschap hecht is en elke golf van emotie voelbaar is in de stad. Onze missie is om er voor je te zijn, om je een steun te bieden waarbij respect, empathie en betrouwbaarheid centraal staan. Met jaren van ervaring en een stroom van warme, positieve recensies zijn wij er om je te verzekeren dat de laatste eer aan jouw dierbare in respectvolle en kundige handen is.

In onze samenwerking zul je geen financiële verrassingen tegenkomen. Transparantie in kosten en handelingen is een van onze peilers, omdat we beseffen hoe belangrijk het is om in deze tijden van verlies een stabiele, betrouwbare partner te hebben. We begrijpen de pijn, de zorgen en we verbinden ons eraan om samen met jou een uitvaart in Den Bosch te vormgeven die recht doet aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je hebt de keuze uit diverse lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen sfeer en omgeving, waar wij met grote zorg en precisie een afscheid vormgeven dat echt bij jou en je dierbare past. Het is meer dan een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. En bij elke stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste afscheid, staan wij aan je zijde met ondersteuning, advies en een luisterend oor. Samen maken we het pad van afscheid nemen iets zachter, omringd door de natuurlijke schoonheid en gemeenschap van Den Bosch. Wil je met ons sparren, bel ons gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Den Bosch?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Den Bosch

We zijn er met alle liefde voor je om de uitvaart te verzorgen, en dat doen we door middel van onze zorgvuldig samengestelde standaard pakketten. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor iets unieks: een uitvaart op maat, precies op de plek die jij wenst.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in en rondom Den bosch, waar we samen een liefdevol afscheid kunnen organiseren. Als er vragen zijn, of als je gewoon even wilt praten, bel ons gerust op 085 485 1452 – we zijn er voor je, dag en nacht.