Een goedkope uitvaart in Den Haag kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Den Haag

Tegen de achtergrond van de serene wateren van Den Haag, waar gemeenschapsgevoel en saamhorigheid voorop staan, biedt Prijsbewuste Uitvaart een warm en betaalbaar gebaar tijdens zware momenten.

Wanneer het verlies van een geliefde je treft, staan wij voor je klaar om je bij te staan, dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452, altijd luisterend, met blijvend respect voor jouw wensen en budget.

We tonen aan dat een eervol afscheid niet onbereikbaar en prijzig hoeft te zijn door diensten aan te bieden die aanzienlijk voordeliger zijn dan grotere aanbieders zoals DELA, Meride en Monuta. Je treft bij ons persoonlijke en betaalbare ondersteuning in deze kwetsbare tijd, recht in het hart van onze geliefde stad Den Haag.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Regelen van een goedkope uitvaart in Den Haag

De impact van het verlies van een naaste is intens en doordringend, vooral in Den Haag, waar een strak verweven gemeenschap leeft en elke emotionele golf voelbaar is doorheen de hele stad. Precies op dit moment, wanneer emoties je overmannen, moeten er diverse praktische zaken worden geregeld, zoals administratieve taken, het regelen van verzekeringen en het verkrijgen van de overlijdensakte, om maar enkele aspecten te benoemen.

Maar onthoud, je staat er niet alleen voor. Wij, van Prijsbewuste Uitvaart, zijn hier om je te steunen, midden in het hart van Den Haag, of je nu kiest voor een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe ontzettend overweldigend deze periode kan zijn, en daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, specifiek gericht op het regelen van een uitvaart in Den Haag. Hiermee willen we je een betrouwbare leidraad bieden en je stapsgewijs begeleiden door alles wat er nog aan komt. Je hoeft het niet alleen te doen; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Den Haag

Wij begrijpen het cruciale belang van een eerbiedig en persoonlijk vaarwel. Wij zijn ons ook terdege bewust dat de financiële aspecten van een uitvaart een additionele zorg kunnen vormen in deze reeds beladen tijden. Daarom biedt Prijsbewuste Uitvaart uitvaartpakketten aan, speciaal ontworpen om jou te ontlasten en de kosten beheersbaar te houden.

Ieder pakket is met zorg samengesteld en kan flexibel worden aangepast aan jouw individuele wensen en eisen. Zelfs wanneer je voor een pakket kiest, blijft maatwerk te allen tijde een optie. Of je nu kiest voor een bescheiden of een uitgebreid afscheid, wij staan paraat om een uitvaart te faciliteren die jouw dierbare eer aan doet, zonder de financiële lasten onnodig te verhogen.

We zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452, via e-mail op info@uwuitvaartverzorger.nl, of via de WhatsApp-knop onderaan onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – wij staan klaar om ze te adresseren, bij elke stap op de weg.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart voelen we intens het verdriet en de uitdagingen waarmee je momenteel wordt geconfronteerd. Onze missie is om aan jouw zijde te staan, een steunpilaar te zijn waarbij respect, empathie, en betrouwbaarheid voorop staan. Met een achtergrond van jarenlange ervaring en een golf van warme, positieve feedback, verzekeren wij je dat de laatste eer aan jouw dierbare respectvol en vakkundig zal zijn.

Tijdens onze samenwerking zal je geen financiële verrassingen ervaren. De transparantie van kosten en activiteiten is een van onze fundamenten, omdat we erkennen hoe essentieel het is om in deze periodes van verlies een stabiele, betrouwbare partner te hebben. We zijn bekend met de pijn, de zorgen en wij verbinden ons om samen met jou een uitvaart in Den Haag te creëren die eer betuigt aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je kunt kiezen uit verschillende lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen unieke sfeer en omgeving, waar wij met grote zorg en nauwkeurigheid een afscheid creëren dat echt bij jou en je dierbare past. Het is meer dan een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. En bij elke stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste afscheid, zijn wij aan je zijde met steun, advies en een luisterend oor. Samen maken we de weg van het afscheid nemen iets milder, omringd door de natuurlijke schoonheid en gemeenschap van Den Haag. Voor een overleg, bel ons gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Den Haag?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Den Haag

We willen je graag bijstaan om samen een liefdevolle uitvaart te verzorgen. Daarvoor kunnen we onze standaardpakketten gebruiken, maar een uitvaart helemaal op maat en op een locatie die jouw voorkeur heeft, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in en rondom Den Haag waar we samen een uitvaart kunnen organiseren. Heb je vragen of gewoon even iemand nodig om mee te praten? Bel ons gerust, op elk moment van de dag of nacht, op 085 485 1452.