Een goedkope uitvaart in Haarlem kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Haarlem

Binnen de serene wateren van Haarlem, waar gemeenschapszin en verbondenheid centraal staan, biedt Prijsbewuste Uitvaart een warme, betaalbare ondersteuning in uitdagende tijden.

Als je te maken krijgt met het verlies van een naaste, zijn wij hier om je te ondersteunen. Altijd bereikbaar, 24/7, op 085 485 1452, met een luisterend oor en respect voor jouw wensen en budget.

We demonstreren dat een eerbiedig afscheid noch onbereikbaar, noch duur hoeft te zijn door aanzienlijk voordeligere diensten te bieden dan grotere namen zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons ontdek je persoonlijke, betaalbare zorg in deze kwetsbare tijd, precies in het hart van onze dierbare stad Haarlem.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Regelen van een goedkope uitvaart in Haarlem

Het ervaren van een verlies is intens en diep aangrijpend, zeker hier in Haarlem, waar de hechte gemeenschap elke emotionele golf voelbaar maakt die door de stad waait. Precies op dat moment, wanneer emoties als een vloedgolf over je heen komen, moeten er verscheidene praktische zaken geregeld worden: administratieve taken, het beheren van verzekeringen en het verkrijgen van de overlijdensakte, om slechts enkele zaken te benoemen.

Realiseer je echter dat je er niet alleen voor staat. Wij, van Prijsbewuste Uitvaart, zijn hier om jou te ondersteunen, precies hier, in het hart van Haarlem, ongeacht of je kiest voor een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overrompelend deze tijd kan zijn en daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, speciaal voor het organiseren van een uitvaart in Haarlem. We willen je een stevige steun bieden en je stapsgewijs begeleiden door alles wat er op je pad komt. Je hoeft dit niet alleen te doorlopen; we zijn hier om je bij te staan, op ieder moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Haarlem

We begrijpen ten volle hoe cruciaal een eerbiedig en persoonlijk vaarwel is. En we zijn ons bewust dat de financiële aspecten van een uitvaart een bijkomende zorg kunnen vormen in reeds emotioneel beladen tijden. Daarom stelt Prijsbewuste Uitvaart specifieke uitvaartpakketten ter beschikking, ontworpen om jou te ontlasten en de kosten te minimaliseren.

Ieder pakket is met zorg samengesteld en kan flexibel aangepast worden aan jouw unieke wensen en behoeften. Maatwerk is altijd mogelijk, zelfs wanneer er voor een pakket wordt gekozen. Of het nu gaat om een eenvoudig of een uitgebreid afscheid, wij staan klaar om een uitvaart te organiseren die een waardig eerbetoon vormt voor jouw geliefde, zonder de financiële druk te verhogen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452, per e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl, of via de WhatsApp-knop aan de onderkant van onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – we staan gereed om ze op elk moment en bij elke stap te beantwoorden.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart voelen we intens het leed en de uitdagingen waarvoor je nu staat. Het is onze missie om een pilaar van steun voor je te zijn, waarbij waarden als respect, empathie en betrouwbaarheid voorop staan. Met jaren aan ervaring en een constante stroom van hartelijke, positieve beoordelingen, verzekeren wij je dat de laatste eer aan jouw geliefde respectvol en vakkundig zal geschieden.

In ons partnerschap zullen financiële verrassingen uitblijven. We hechten waarde aan transparantie in zowel kosten als procedures, omdat we beseffen hoe cruciaal het is om een stabiele, betrouwbare partner te hebben tijdens deze momenten van verlies. We zijn bekend met de pijn en zorgen en wijden ons aan het samen met jou vormgeven van een uitvaart in Haarlem die een eerbetoon is aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je kunt kiezen uit diverse lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen karakter en entourage, waar wij met uiterste zorg en precisie een afscheid creëren dat werkelijk resoneert met jou en je dierbare. Het gaat om meer dan alleen een afscheid; het is een viering van een leven, een memorabel moment, een laatste saluut. En bij elke stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste vaarwel, zijn wij aan je zijde met ondersteuning, advies en een luisterend oor. Samen verzachten we het pad van afscheid nemen, omgeven door de natuurlijke pracht en de gemeenschap van Haarlem. Mocht je met ons willen overleggen, wees dan vrij om ons te bellen op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Haarlem?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Haarlem

We zijn hier om met veel zorg en aandacht jouw uitvaart te verzorgen, of we dat nu doen met onze zorgvuldig samengestelde pakketten of via een geheel persoonlijk en op maat gemaakt afscheid op jouw gekozen locatie.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in en rondom Haarlem waar we samen een mooie uitvaart kunnen organiseren. En als je vragen hebt, aarzel dan alsjeblieft niet om ons te bellen, op elk moment van de dag of nacht, op 085 485 1452. We zijn hier voor jou.