Een goedkope uitvaart in Maastricht kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Maastricht


In de schilderachtige omgeving van Maastricht, waar gemeenschap en solidariteit stevig geworteld zijn, biedt Prijsbewuste Uitvaart een warme en betaalbare ondersteuning in periodes van rouw.

Wanneer je te maken krijgt met het verlies van een dierbare, zijn wij hier om je te ondersteunen, 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, altijd een luisterend oor, met voortdurend respect voor jouw wensen en financiële mogelijkheden.

We tonen aan dat een eerbiedwaardig afscheid haalbaar en niet kostbaar hoeft te zijn, door diensten aan te bieden die aanzienlijk voordeliger zijn dan die van grotere namen zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons ontdek je persoonlijke, betaalbare ondersteuning in deze fragiele periode, precies in het hart van onze dierbare stad Maastricht.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Goedkope uitvaart in Maastricht regelen

Het ervaren van verlies is intens en diepgaand, zeker hier in Maastricht, waar de samenleving nauw verbonden is en elke emotiegolf voelbaar is door de stad. Op dergelijke momenten, wanneer je wordt overspoeld door gevoelens, moeten er ook vele praktische zaken worden afgehandeld; administratieve taken, het regelen van verzekeringen, en het verkrijgen van de overlijdensakte, om maar enkele zaken te noemen.

Maar onthoud dat je er niet alleen voor staat. Wij, van Prijsbewuste Uitvaart, zijn hier om je bij te staan, midden in het hart van Maastricht, of je nu kiest voor een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overweldigend deze tijd kan zijn en daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, speciaal voor het regelen van een uitvaart in Maastricht. We willen je hiermee een solide houvast bieden en je stap voor stap bijstaan in alles wat er op je pad komt. Je hoeft dit niet alleen te doen; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten en budget van een uitvaart in Maastricht

Wij erkennen het belang van een respectvol en persoonlijk vaarwel. We zijn ons er ook van bewust dat de financiële aspecten van een uitvaart een aanvullende last kunnen vormen in deze toch al moeilijke periode. Om die reden biedt Prijsbewuste Uitvaart uitvaartpakketten aan in Maastricht, met als doel jou te ontlasten en de kosten te minimaliseren.

Elk pakket wordt met zorg samengesteld en kan flexibel worden aangepast aan jouw individuele wensen en behoeften. Zelfs als je voor een pakket kiest, blijft maatwerk altijd een optie. Of de keuze nu valt op een bescheiden of uitgebreid afscheid, wij staan voor je klaar om een uitvaart te organiseren die eer betuigt aan jouw dierbare, zonder de financiële last te vergroten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, per e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl of via de WhatsApp-knop aan de onderzijde van onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – wij zijn hier om ze te bespreken, bij elke stap die je zet.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we diep het verdriet en de uitdagingen waarmee je nu geconfronteerd wordt, specifiek in Maastricht. Onze missie is om er voor je te zijn, om je een steun te bieden waarbij respect, empathie en betrouwbaarheid centraal staan. Met jaren van ervaring en een overvloed aan warme, positieve recensies willen wij je verzekeren dat de laatste eer aan jouw dierbare in respectvolle en kundige handen is.

Wij garanderen dat je geen financiële verrassingen zult tegenkomen in onze samenwerking. Transparantie in kosten en handelingen is een van onze kernwaarden, omdat we beseffen hoe belangrijk het is om in deze tijden van verlies een stabiele en betrouwbare partner te hebben. We begrijpen de pijn en de zorgen, en we verbinden ons ertoe om samen met jou een uitvaart in Maastricht te organiseren die recht doet aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je hebt de keuze uit diverse lokale begraafplaatsen en crematoria in Maastricht, elk met hun eigen sfeer en omgeving. Wij zullen met grote zorg en precisie elk detail van het afscheid vormgeven, zodat het werkelijk past bij jou en je dierbare. Het gaat verder dan alleen een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. Bij elke stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste afscheid, kun je rekenen op onze ondersteuning, advies en een luisterend oor. Samen maken we de weg van afscheid nemen iets zachter, omringd door de natuurlijke schoonheid en de gemeenschap van Maastricht. Als je met ons wilt spreken, bel ons gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Maastricht?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Maastricht

We staan klaar om jouw uitvaart te verzorgen, en dat doen we door gebruik te maken van onze standaard pakketten. Maar we begrijpen ook dat het soms anders kan, een uitvaart op maat, precies zoals jij het wilt, op de locatie die je in gedachten hebt.

Hieronder vind je een lijst van crematoria en begraafplaatsen in en rondom Maastricht waar wij jouw uitvaart kunnen organiseren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, dag en nacht, op 085 485 1452. We zijn er om je te helpen.