Een goedkope uitvaart in Middelburg kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Middelburg

In de rustige wateren van Middelburg, waar gemeenschapszin en verbondenheid de boventoon voeren, staat Prijsbewuste Uitvaart als een warme en betaalbare steun voor je klaar in uitdagende tijden.

Bij het verlies van een geliefde staan wij voor je klaar, dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452. We bieden altijd een luisterend oor en hebben respect voor jouw wensen en financiële situatie.

We tonen aan dat een eervol afscheid zowel bereikbaar als betaalbaar kan zijn, met diensten die aanzienlijk voordeliger zijn dan bekende aanbieders zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons ontvang je persoonlijke en betaalbare ondersteuning tijdens deze gevoelige momenten, direct vanuit het hart van ons geliefde Middelburg.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Regelen van een goedkope uitvaart in Middelburg

In het serene Middelburg, waar de gemeenschap hecht is en elke golf van emotie zich voelbaar door de stad beweegt, is het verlies van een dierbare een bijzonder ingrijpend moment. Juist in deze tijd, wanneer emoties je overspoelen, moeten er diverse praktische zaken worden geregeld, zoals administratieve taken, het regelen van verzekeringen en het verkrijgen van de overlijdensakte, om slechts enkele taken te benoemen.

Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Wij van Prijsbewuste Uitvaart zijn hier om je te steunen, recht vanuit het hart van Middelburg, of je nu kiest voor een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overweldigend deze periode kan zijn, daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, speciaal voor het organiseren van een uitvaart in Middelburg. Hiermee willen we je een betrouwbare handleiding bieden en je stap voor stap ondersteunen bij alles wat er gaat gebeuren. Je hoeft het niet alleen te doen; we zijn hier om je bij te staan, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Middelburg

We erkennen de diepte van jouw verdriet en de uitdagingen die een afscheid met zich meebrengt, vooral in deze emotioneel zware periode. Daarom streeft Prijsbewuste Uitvaart ernaar om jou gerust te stellen en financiële lasten te verminderen door uitvaartpakketten aan te bieden in Middelburg, elk zorgvuldig en met flexibiliteit ontworpen om aan jouw unieke wensen en behoeften te voldoen.

Zelfs binnen deze pakketkeuzes blijft maatwerk altijd een optie. Of het nu om een bescheiden of een uitgebreid afscheid gaat, wij zijn toegewijd om een uitvaart te realiseren die een eerbetoon vormt aan jouw dierbare, zonder onnodige financiële druk.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452, per e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl, of via de WhatsApp-knop onderaan onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – we zijn er om ze te beantwoorden en je te ondersteunen, bij iedere stap op weg naar het afscheid.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart voelen we oprecht mee met de pijn en uitdagingen waarmee je in deze tijden geconfronteerd wordt. Het is onze missie om aanwezig te zijn, je steun te bieden waarbij respect, empathie en betrouwbaarheid voorop staan. Met onze jarenlange ervaring en een cascade aan hartelijke, positieve feedback, verzekeren we je dat de laatste eer aan je dierbare in vaardige en respectvolle handen is.

In onze samenwerking tref je geen financiële verrassingen. De transparantie van kosten en handelingen vormt één van onze fundamenten, omdat we begrijpen hoe cruciaal het is om in deze periodes van verlies een stabiele, betrouwbare partner te hebben. We zijn bekend met de pijn, de zorgen en wij verbinden ons om samen met jou een uitvaart in Middelburg te creëren die eer betoont aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je kunt kiezen uit verschillende lokale begraafplaatsen en crematoria, allemaal met hun eigen unieke sfeer en omgeving, waar wij met uiterste zorg en precisie een afscheid verzorgen dat oprecht resoneert met jou en je dierbare. Het is meer dan een vaarwel; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste saluut. En bij elke stap, helpen wij jou. Bel ons om te sparren: 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Middelburg?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Middelburg

We zijn hier om samen met jou een liefdevolle uitvaart te verzorgen, en dat doen we door onze zorgvuldig samengestelde pakketten aan te bieden. Maar weet dat er ook ruimte is voor iets unieks: een uitvaart op maat, precies op die plek die voor jou speciaal is.

Hier vind je een overzicht van de crematoria en begraafplaatsen in en rondom Middelburg waar we jouw uitvaart kunnen vormgeven. Mocht je vragen hebben of gewoon even willen praten, aarzel dan niet om ons te bellen. We zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.