Een goedkope uitvaart in Utrecht kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Goedkope uitvaart in Utrecht

Te midden van de rustige grachten van Utrecht, waar solidariteit en gemeenschap hoog in het vaandel staan, biedt Prijsbewuste Uitvaart een warme, betaalbare ondersteuning in tijden van moeilijkheden.

Op het moment dat je te maken krijgt met het verlies van een naaste, staan wij klaar om je te ondersteunen. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, altijd bereid om te luisteren en met permanent respect voor jouw wensen en budget.

Wij tonen aan dat een waardig afscheid niet onbereikbaar en duur hoeft te zijn, door aanzienlijk voordeliger diensten aan te bieden dan grotere namen zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons tref je persoonlijke, betaalbare ondersteuning in deze kwetsbare periode, recht in het hart van onze geliefde stad Utrecht.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Regelen van een goedkope uitvaart in Utrecht

Het ervaren van het verlies van een geliefde is intens en hartverscheurend, vooral hier in Utrecht, waar een hechte gemeenschap leeft en iedere golf van emotie zich merkbaar door de stad beweegt. Juist in deze momenten, wanneer emoties je overvallen, moeten er verscheidene praktische zaken worden afgehandeld, zoals administratieve taken, het regelen van verzekeringen, en het verkrijgen van de overlijdensakte, om slechts enkele zaken te noemen.

Wees echter verzekerd dat je er niet alleen voor staat. Wij van Prijsbewuste Uitvaart zijn hier om je te ondersteunen, midden in het hart van Utrecht, of de keuze nu op een begrafenis of een crematie valt.

We begrijpen hoe overrompelend deze periode kan zijn. Daarom hebben we een duidelijke checklist samengesteld, speciaal voor het organiseren van een uitvaart in Utrecht. We willen je hiermee een stevig houvast bieden en je in elke stap die komen gaat bijstaan. Je hoeft dit niet alleen te doen; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Utrecht


We begrijpen het diepe belang van een respectvol en individueel afscheid. Ook zijn we ons bewust dat de uitvaartkosten in deze reeds zware tijden een extra last kunnen vormen. Om die reden biedt Prijsbewuste Uitvaart uitvaartpakketten aan, speciaal ontworpen om je te ontlasten en de uitgaven te minimaliseren.

Elk pakket is met zorg samengesteld en kan flexibel aangepast worden aan je persoonlijke wensen en behoeften. Maatwerk is altijd een optie, zelfs bij het kiezen van een pakket. Of je nu kiest voor een bescheiden of uitgebreid afscheid, wij staan klaar om een uitvaart te faciliteren die eer betoont aan jouw geliefde, zonder bijkomende financiële zorgen.

We zijn 24/7 beschikbaar op 085 485 1452, via e-mail op info@uwuitvaartverzorger.nl, of via de WhatsApp-knop aan de onderkant van onze website. Jouw zorgen, jouw vragen, jouw wensen – we staan gereed om ze te adresseren, bij iedere stap op de weg.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

We erkennen volledig het gewicht van een respectvol en individueel vaarwel. Bij Prijsbewuste Uitvaart doordringt een diep besef van het verdriet en de uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd wordt ons handelen. Onze missie is om aanwezig te zijn voor jou, om steun te bieden waar respect, empathie en betrouwbaarheid de kern vormen. Gewapend met jaren aan ervaring en een stroom aan warme, positieve beoordelingen, zijn wij hier om je de zekerheid te bieden dat het laatste eerbetoon aan jouw geliefde in respectvolle en bekwame handen is.

Binnen onze samenwerking zul je geen financiële verrassingen ervaren. Transparantie qua kosten en activiteiten is een van onze fundamenten omdat we erkennen hoe essentieel het is om tijdens deze momenten van verlies een standvastige, betrouwbare partner te hebben. We herkennen de pijn en de zorgen, en we verbinden ons ertoe om samen met jou een uitvaart in Utrecht te creëren die eer betuigt aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je kunt kiezen uit diverse lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen unieke sfeer en omgeving, waarbij wij met grote zorg en precisie een afscheid vormgeven dat oprecht resoneert met jou en je geliefde. Het gaat hierbij om meer dan enkel een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering en een laatste groet. Bij elke stap, van de eerste voorbereidingen tot het finale vaarwel, staan wij je bij met ondersteuning, advies en een empathisch oor. Samen verzachten we het pad van het afscheid nemen, omgeven door de natuurlijke pracht en gemeenschap van Utrecht. Wil je graag met ons overleggen? Bel ons zonder aarzeling op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Utrecht?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in Utrecht

We willen je met alle liefde helpen bij het verzorgen van de uitvaart, en dat doen we door middel van onze standaard pakketten. Maar weet dat het ook anders kan – een uitvaart precies op maat en op de locatie die jij het liefste wilt.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in Utrecht waar we samen jouw uitvaart kunnen vormgeven. Als je vragen hebt, bel ons dan gerust. We zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.