Een goedkope uitvaart in Zwolle kan ook persoonlijk en uniek zijn.

Betaalbare uitvaart in Zwolle regelen

Tussen de rustige wateren van Zwolle, waar eenheid en gemeenschap vooropstaan, biedt Prijsbewuste Uitvaart een hartverwarmende, voordelige ondersteuning in tijden van nood.

In het aangezicht van het verlies van een dierbare, staan wij voor je klaar, 24/7 bereikbaar op 085 485 1452, altijd luisterend, altijd met respect voor jouw wensen en budget.

Wij tonen aan dat een waardig afscheid niet onbetaalbaar of onbereikbaar hoeft te zijn, door aanzienlijk voordeliger diensten aan te bieden dan grote spelers zoals DELA, Meride en Monuta. Bij ons tref je persoonlijke, betaalbare zorg in deze kwetsbare tijd, centraal gelegen in het hart van onze dierbare stad Zwolle.

Gegarandeerd goedkoper dan Monuta, DELA of Meride

Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Liefdevolle, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers

uitvaart naar wens op maat
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Direct een betaalbare uitvaart in Zwolle regelen

Het overlijden van een dierbare brengt een intens verdrietig en ingrijpend moment met zich mee, zeker hier in Zwolle, waar de gemeenschap nauw verbonden is en iedere emotiegolf voelbaar door de stad trekt. Juist op zo’n moment, wanneer emoties je overspoelen, moeten er verschillende praktische zaken afgehandeld worden; van administratieve taken tot het regelen van verzekeringen en het verkrijgen van de overlijdensakte, om slechts enkele zaken te benoemen.

Wees gerustgesteld dat je er niet alleen voor staat. Wij, van Prijsbewuste Uitvaart, zijn hier om je te ondersteunen, midden in het hart van Zwolle, ongeacht of je kiest voor een begrafenis of crematie.

We begrijpen hoe overweldigend deze periode kan zijn en daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, speciaal voor het regelen van een uitvaart in Zwolle. Hiermee willen we je een stevige leidraad bieden en je bij elke stap ondersteunen in alles wat er gaat gebeuren. Je staat er niet alleen voor; wij zijn hier om je te helpen, op elk moment dat je ons nodig hebt.

Kosten van een budget uitvaart in Zwolle

Het besef van hoe essentieel een eerbiedig en persoonlijk vaarwel is, ontgaat ons niet. En we realiseren ons dat de financiële aspecten van een uitvaart in deze emotioneel zware periode een extra belasting kunnen vormen. Daarom heeft Prijsbewuste Uitvaart speciale uitvaartpakketten ontworpen, met als doel jou te ontlasten en tegelijkertijd de kosten beheersbaar te houden.

Elk van onze pakketten is met zorg ontworpen en biedt de flexibiliteit om aangepast te worden aan jouw unieke wensen en eisen. Zelfs wanneer je een pakket kiest, blijft maatwerk een optie. Of je nu opteert voor een bescheiden of uitgebreid afscheid, wij zetten ons in om een uitvaart te verzorgen die eer betuigt aan jouw geliefde, zonder onnodige financiële druk.

Je kunt ons dag en nacht bereiken op 085 485 1452, per e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl of door op de WhatsApp-knop te klikken die je onderaan onze website vindt. Wat je zorgen, vragen of wensen ook zijn – we staan voor je klaar, bij elke stap die je neemt.

Kosten uitvaart vergelijken met DELA en Monuta
Wat kost een uitvaart - berekenen met calculator

Waarom kiezen voor Prijsbewuste Uitvaart?

Bij Prijsbewuste Uitvaart begrijpen we intens het leed en de obstakels waarmee je in deze tijden geconfronteerd wordt. Het is onze missie om naast je te staan, steun te bieden waarbij respect, empathie en betrouwbaarheid vooropstaan. Met een schat aan ervaring en een stroom aan hartverwarmende, positieve recensies, willen we je verzekeren dat de laatste eer aan jouw dierbare respectvol en vakkundig zal worden bewezen.

In onze samenwerking zul je geen financiële verrassingen ervaren. Transparantie in kosten en acties is een van onze kernwaarden, omdat we begrijpen hoe cruciaal het is om in deze periode van verlies een standvastige en betrouwbare partner te hebben. We zijn bekend met de pijn en de zorgen en we verbinden ons ertoe om samen met jou een uitvaart in Zwolle vorm te geven die eer bewijst aan het leven en de herinneringen van je dierbare.

Je hebt de keuze uit verschillende lokale begraafplaatsen en crematoria, elk met hun eigen karakter en entourage, waar wij met uiterste zorg en precisie een afscheid verzorgen dat oprecht resoneert met jou en je dierbare. Het is meer dan slechts een afscheid; het is een viering van een leven, een herinnering, een laatste groet. En bij iedere stap, van de eerste voorbereidingen tot het laatste vaarwel, zijn wij er voor jou met steun, advies en een luisterend oor. Samen verzachten we het pad van het afscheid nemen, omgeven door de natuurlijke schoonheid en gemeenschap van Zwolle. Om met ons te sparren, bel ons gerust op 085 485 1452.

Wat kost een goedkope uitvaart in Zwolle?

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Gratis advies bij het regelen van de uitvaart

Zelf contact opnemen

Je kunt op 3 manieren met ons in contact komen. Kies wat jou het beste uitkomt, wij staan dag en nacht voor je klaar.

1. Zelf telefonisch contact opnemen

Bel ons centrale zorgteam op 085 485 1452, dat kan 24 uur per dag. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

2. Via WhatsApp contact opnemen

Stuur een appje naar 06 385 25 251, of druk op het groene WhatsApp icoontje onderaan het scherm.

3. Stuur ons een e-mail

Stuur een e-mail naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Wij bellen jou terug

Wil je liever niet bellen of komt het ongelegen, vul dan dit formulier in. Wij bellen jou terug wanneer het jou uitkomt.

Terugbelverzoek

Uitvaartlocaties in en rondom Zwolle

We zijn hier om samen met jou een liefdevolle uitvaart te verzorgen, en dat doen we met onze standaardpakketten of, als je iets speciaals in gedachten hebt, met een uitvaart op maat op jouw gekozen locatie.

Hieronder vind je de crematoria en begraafplaatsen in Zwolle waar we jouw uitvaart kunnen organiseren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, we zijn dag en nacht bereikbaar op 085 485 1452.