Uitvaartpakketten

We helpen je om het mooiste afscheid te organiseren. Of het nu een eenvoudige uitvaart is met alleen de basisbehoeften of iets uniekers, wij helpen je om de uitvaart precies zo te plannen zoals jij dat wilt.

Stille uitvaart pakket 1

Stille uitvaart € 799,-

Een Stille Uitvaart geeft je de ruimte voor een intiem afscheid zonder poespas. Wij nemen de zorg voor de overledene volledig op ons en zorgen voor een eenvoudige uitvaart. Hoe en wanneer je afscheid neemt, bepaal je zelf.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Bescheiden uitvaart € 1350,-

Een zacht gebaar van respect en liefde. Met dit pakket verzorgen wij een intieme dienst waarin maximaal 5 genodigden in sereniteit en nabijheid kunnen samenkomen om te gedenken, lief te hebben en in alle stilte vaarwel te zeggen.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Afscheid dichtbij pakket 1

Ingetogen uitvaart € 1750,-

Met dit pakket nemen we je dierbare onder onze vleugels en regelen we een crematie of begrafenis voor een select gezelschap. Het afscheid vindt plaats op een van onze eigen locaties en is bedoeld voor maximaal 10 personen.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Stille uitvaart pakket 1

Afscheid dichtbij € 2499,-

Verlang je naar die laatste intieme momenten met je dierbare? Met ons speciale pakket wordt jouw geliefde thuis opgebaard. Zo kun je in alle rust en privacy dat ultieme afscheid nemen en nog even dichtbij zijn.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Betaalbare uitvaart € 3499,-

Een sfeer van warmte en intimiteit. Met dit pakket verzorgen wij voor jou een intieme dienst, waar maximaal 50 genodigden in alle rust en verbondenheid kunt stilstaan bij herinneringen en samen een waardig vaarwel kunt delen.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Afscheid dichtbij pakket 1

Complete uitvaart € 4250,-

Met ons dit pakket staan we aan je zijde op deze bijzondere reis van afscheid. Wij regelen een respectvolle dienst in een zorgvuldig geselecteerd crematorium, waar tot 100 genodigden samen kunnen komen voor een laatste groet.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Toch liever een uitvaart op maat? Klik hier voor meer informatie

Uitvaarten vergelijken

Weet je niet zeker welke uitvaart het beste past bij de overledene? We luisteren naar je om samen iets passends te creëren. Of het nu een uitvaart is die hun persoonlijkheid weerspiegelt of iets eenvoudigs zonder poespas, wij staan voor je klaar.

Een uitvaart regelen?

De kosten voor een uitvaart kunnen variëren per regio in Nederland. Ontdek eenvoudig wat een uitvaart in jouw regio kost met onze uitvaartkosten calculator. Direct duidelijkheid, geen verrassingen. Al onze prijzen zijn all-in, achteraf worden er dus geen kosten meer in rekening gebracht.

Een uitvaart regelen zoals jij het wilt

Als jouw uitvaartverzorger luisteren we eerst naar wat jíj wilt. We combineren onze ervaring en passie om je professioneel te adviseren en te begeleiden.

Ook met een beperkt budget kun je bij ons terecht. Vanaf € 949,- regelen wij jouw uitvaart. Daarmee bespaar je al snel grofweg € 1000,- ten opzichte van DELA of Monuta.

Hulp bij afhandelen erfenis
Uitvaart op voorhand regelen

Vooraf alles regelen

Als jij of iemand die je dierbaar is, komt te overlijden en je wilt plannen maken voor de uitvaart of juridische zaken op orde brengen, bieden wij advies en begeleiding om je te helpen.

Wat kun je verwachten bij het regelen van een uitvaart

Regelafspraak met een uitvaartleider

Het regelgesprek

Nadat je contact hebt opgenomen vanwege een overlijden, zal jouw uitvaartverzorger een afspraak met je inplannen om de uitvaart te regelen. Deze afspraak kan telefonisch of in het uitvaartcentrum plaatsvinden, afhankelijk van wat voor jou het makkelijkst is.

Wij luisteren naar jou

Onze collega’s willen je helpen om een uitvaart te regelen die goed voelt. Ze zullen je vragen over de overledene en je kunt ons eventuele ideeën voor de uitvaart vertellen. Je hoeft hier alleen over te praten als je je er goed bij voelt; wij laten ons door jou leiden.

Vervolgens bespreken we enkele keuzes die je moet maken, helpen we met alle papierwerk en laten we je weten of er nog andere zaken zijn die je moet regelen.

Uitvaartleider luistert naar de nabestaanden
Transparante uitvaartkosten

We zijn transparant over alle kosten

We zijn altijd open en duidelijk over onze prijzen en eventuele kosten van derden. Zodra je een aantal beslissingen hebt genomen over de uitvaart, krijg je een schatting van de kosten. We bespreken je financiële mogelijkheden, de verschillende betaalmethoden en wanneer betalingen gedaan moeten worden.

Bij een maatwerk uitvaart wordt gevraagd om binnen 48 uur na het regelgesprek een aanbetaling van 50% te doen. Bij onze eenvoudige pakketten moet het volledige bedrag betaald worden.

We steunen je in deze moeilijke tijd

Ons team ondersteunt je vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, gedurende alle regelingen, op de dag van de uitvaart en zelfs daarna.

Juridische experts van Prijsbewuste Uitvaart kunnen je ook helpen om te controleren of je een verklaring van erfrecht nodig hebt. Heb je vragen? Stel ze gewoon, we zijn er om te helpen.

We zijn aanwezig in het hart van jouw gemeenschappen, steden en dorpen, van Groningen tot Amsterdam, Zwolle tot Maastricht en Eindhoven.

Wil je meer informatie over wat je kunt verwachten bij een regelgesprek? Bekijk dan onze stap-voor-stap gids over hoe je een uitvaart regelt.

Ondersteuning na de uitvaart

Regelen voor de uitvaart

Je moet enkele keuzes maken voor de dag van de uitvaart. Denk aan het kiezen van een kist, rouwauto, muziek of bloemen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om de dag perfect te maken.

Bloemen voor op de uitvaart

Bloemen als eerbetoon

We hebben een breed assortiment prachtige bloemen. Laat ons weten welke bloemen je mooi vindt, en wij zorgen ervoor dat ze er die dag zijn.

Lees verder

Grafkisten

Kisten

Kies uit moderne grafkisten, natuurlijke kisten gemaakt van riet, hout of karton, opbaarplanken van wilgentenen, of iets meer traditioneels.

Lees verder

Muziek tijdens de uitvaart

Muziek

De muziek tijdens een begrafenis kan zeer krachtig zijn. Kies de nummers die het meest voor je betekenen. Wij spelen ze af op de dag van de uitvaart.

Lees verder

Uitvaart met koets en paarden

Staatsiewagens

Er zijn veel verschillende rouwwagens om uit te kiezen, van traditionele rouwwagens tot uniekere opties zoals een motorfiets-rouwwagen of een rouwkoe.

Lees verder

Drukwerk voor de uitvaart

Rouwdrukwerk

Van liturgieën tot herinneringsboeken. Alle soorten designs kunnen worden gepersonaliseerd conform jouw exacte wensen.

Lees verder

Uitvaart staatsiewagen met chauffeur

Volgauto’s

We beschikken over een complete vloot limousines om je naar de dienst te brengen en weer op te halen. Zoek je iets anders? Daar helpen we je ook graag mee.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Kiezen voor een begrafenis of een crematie?

De keuze tussen begraven of cremeren is een van de eerste dingen die je moet beslissen bij het regelen van een uitvaart. Misschien heeft de overledene je verteld wat zijn of haar wens was, maar als dat niet zo is, helpen we je graag met het maken van de juiste keuze voor hem of haar.

Wat doet een uitvaartverzorger?

Wanneer u een Uitvaartmeesters-uitvaartplan koopt, vragen we u aan te geven in welke Uitvaartmeesters-uitvaartonderneming u uw uitvaart wilt uitvoeren. Het is dus belangrijk dat u het ons laat weten als u verhuist, omdat we moeten updaten welk uitvaartcentrum uw plan gaat uitvoeren. Er zijn geen administratiekosten, bel ons gewoon en we zullen het meteen voor u bijwerken.