Vergelijk onze uitvaartdiensten

We bieden 4 soorten uitvaarten aan: stille uitvaart, ingetogen uitvaart en afscheid dichtbij, daarnaast kun je ook kiezen voor een maatwerk uitvaart. Op deze pagina leggen we de verschillen uit om je te helpen de juiste uitvaart te kiezen voor jou en de overledene.

Wanneer er iemand is overleden, helpen wij

Je kunt ons bereiken op 085 485 1452, of door gebruik te maken van ons onlineformulier om te melden dat er iemand is overleden.

Elke uitvaartdienst bevat:

  • Het overbrengen van de overledene en het de zorg voor hem of haar tot en met de dag van de uitvaart
  • Essentiële verzorging en voorbereiding van de overledene
  • Hulp bij het invullen van alle benodigde papieren en contact met derden
  • Ondersteuning, advies en begeleiding van ons team van ervaren professionals.

Onze uitvaart diensten

Het eerste wat we doen is luisteren om te begrijpen wat je zoekt, vervolgens werken we samen om de uitvaart precies goed te maken. Je kunt kiezen voor het type uitvaart dat het beste bij jou past, of het nu een eenvoudige uitvaart is of iets persoonlijkers.

Gebruik de onderstaande tabel om de belangrijkste kenmerken van onze uitvaarten te vergelijken.

Stille uitvaartBescheiden uitvaartIngetogen uitvaartAfscheid DichtbijBetaalbare uitvaartComplete uitvaart
Overzicht van deze uitvaartEen goedkope uitvaart zonder aanwezigheid van genodigden.Een eenvoudige uitvaart waar 5 genodigden bij mogen zijn.Een crematie of begrafenis met dienst voor 10 personen.Thuis opbaren van de overledene met aansluitend de uitvaart.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 50 genodigden.Een uitvaart met afscheidsdienst voor maximaal 100 genodigden.
Wat kost deze uitvaart?Een stille uitvaart kost € 799,-. Het pakket kun je ook nog naar wens aanpassen.Een bescheiden uitvaart kost € 1350,-. Het pakket kun je naar wens uitbreiden.Een ingetogen uitvaart kost € 1750,-. Het pakket kun je naar wens aanpassen.Pakket afscheid dichtbij kost € 2499,- en kan naar wens worden aangepast.Een betaalbare uitvaart kost € 3499,- en kan naar wens worden uitgebreid.Voor een complete uitvaart ben je € 4250,- kwijt. Dit pakket kun je nog uitbreiden.
Aantal genodigden bij de dienst?Geen genodigden, dit is een stille uitvaart.Maximaal 5 genodigden.Maximaal 10 genodigden.Dit is een opbaring thuis met afscheid in eigen kring.Maximaal 50 genodigden.Maximaal 100 genodigden.
Is er catering mogelijk?Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, er is geen catering mogelijk.Nee, het afscheid vind thuis plaats, in eigen kring.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.Ja, catering is mogelijk op basis van nacalculatie.
Type uitvaartkistBasis notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.Luxe notenhouten uitvaartkist.
Type locatie van de uitvaartGeen locatie, overledene gaat direct naar het crematorium.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Mogelijkheid tot afscheid nemen in één van onze dienstencentra.Geen locatie, de overledene gaat vanaf huis naar het crematorium.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.Afscheid bij een crematorium van onze keuze.
Opmaak van rouwkaartGeen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Geen opmaak van de rouwkaart.Opmaak van de rouwkaart en levering van 25 enveloppen.Opmaak van de rouwkaart en levering van 50 enveloppen.
Online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerGeen online condoleance registerOnline condoleance register op onze website.
BloemstukkenGeen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Geen bloemstuk bij dit pakket inbegrepen.Bloemstuk van 30 cm in wit/groen inbegrepen.
RouwvervoerOverbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Overbrengen met een standaard rouwauto.Luxe staatsiewagen op de dag van de crematie.
Persoonlijk contact met de uitvaartleiderContact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Contact met de uitvaartleider telefonisch.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.Persoonlijk contact met één van de uitvaartleiders.
Pakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijkenPakket bekijken

Het juiste uitvaartpakket kiezen

Kun je niet beslissen welke uitvaart bij jouw wensen past, of spreek je gewoon liever iemand persoonlijk? Neem contact op met je lokale uitvaartverzorger. Onze ervaren collega’s luisteren om ervoor te zorgen dat de keuzes die je maakt, echt bij jou en je familie passen.

Stille uitvaart pakket 1

Stille uitvaart € 799,-

Een Stille Uitvaart geeft je de ruimte voor een intiem afscheid zonder poespas. Wij nemen de zorg voor de overledene volledig op ons en zorgen voor een eenvoudige uitvaart. Hoe en wanneer je afscheid neemt, bepaal je zelf.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Bescheiden uitvaart € 1350,-

Een zacht gebaar van respect en liefde. Met dit pakket verzorgen wij een intieme dienst waarin maximaal 5 genodigden in sereniteit en nabijheid kunnen samenkomen om te gedenken, lief te hebben en in alle stilte vaarwel te zeggen.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Afscheid dichtbij pakket 1

Ingetogen uitvaart € 1750,-

Met dit pakket nemen we je dierbare onder onze vleugels en regelen we een crematie of begrafenis voor een select gezelschap. Het afscheid vindt plaats op een van onze eigen locaties en is bedoeld voor maximaal 10 genodigden.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Stille uitvaart pakket 1

Afscheid dichtbij € 2499,-

Verlang je naar die laatste intieme momenten met je dierbare? Met ons speciale pakket wordt jouw geliefde thuis opgebaard. Zo kun je in alle rust en privacy dat ultieme afscheid nemen en nog even dichtbij zijn.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Betaalbare uitvaart € 3499,-

Een sfeer van warmte en intimiteit. Met dit pakket verzorgen wij voor jou een intieme dienst, waar maximaal 50 genodigden in alle rust en verbondenheid kunt stilstaan bij herinneringen en samen een waardig vaarwel kunt delen.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Afscheid dichtbij pakket 1

Complete uitvaart € 4250,-

Met ons dit pakket staan we aan je zijde op deze bijzondere reis van afscheid. Wij regelen een respectvolle dienst in een zorgvuldig geselecteerd crematorium, waar tot 100 genodigden samen kunnen komen voor een laatste groet.

Elk pakket is nog aan te passen. Elders goedkoper? bel ons gerust: 085 485 1452.

Toch liever een uitvaart op maat? Klik hier voor meer informatie

Wat kun je verwachten bij het regelen van een uitvaart

Regelafspraak met een uitvaartleider

Het regelgesprek

Nadat je contact hebt opgenomen vanwege een overlijden, zal jouw uitvaartverzorger een afspraak met je inplannen om de uitvaart te regelen. Deze afspraak kan telefonisch of in het uitvaartcentrum plaatsvinden, afhankelijk van wat voor jou het makkelijkst is.

Wij luisteren naar jou

Onze collega’s willen je helpen om een uitvaart te regelen die goed voelt. Ze zullen je vragen over de overledene en je kunt ons eventuele ideeën voor de uitvaart vertellen. Je hoeft hier alleen over te praten als je je er goed bij voelt; wij laten ons door jou leiden.

Vervolgens bespreken we enkele keuzes die je moet maken, helpen we met alle papierwerk en laten we je weten of er nog andere zaken zijn die je moet regelen.

Uitvaartleider luistert naar de nabestaanden
Transparante uitvaartkosten

We zijn transparant over alle kosten

We zijn altijd open en duidelijk over onze prijzen en eventuele kosten van derden. Zodra je een aantal beslissingen hebt genomen over de uitvaart, krijg je een schatting van de kosten. We bespreken je financiële mogelijkheden, de verschillende betaalmethoden en wanneer betalingen gedaan moeten worden.

Bij een maatwerk uitvaart wordt gevraagd om binnen 48 uur na het regelgesprek een aanbetaling van 50% te doen. Bij onze eenvoudige pakketten moet het volledige bedrag betaald worden.

We steunen je in deze moeilijke tijd

Ons team ondersteunt je vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, gedurende alle regelingen, op de dag van de uitvaart en zelfs daarna.

Juridische experts van Prijsbewuste Uitvaart kunnen je ook helpen om te controleren of je een verklaring van erfrecht nodig hebt. Heb je vragen? Stel ze gewoon, we zijn er om te helpen.

We zijn aanwezig in het hart van jouw gemeenschappen, steden en dorpen, van Groningen tot Amsterdam, Zwolle tot Maastricht en Eindhoven.

Wil je meer informatie over wat je kunt verwachten bij een regelgesprek? Bekijk dan onze stap-voor-stap gids over hoe je een uitvaart regelt.

Ondersteuning na de uitvaart