Uitvaartproducten: ideeën en inspiratie

Bij het regelen van een uitvaart zijn er keuzes die je moet maken, zoals het kiezen van een kist en een rouwauto. Er zijn andere zaken die je misschien wilt toevoegen, zoals bloemen, of een urn, kistje of aandenkens. Als je inspiratie zoekt voor persoonlijke accenten of gewoon wilt zien wat mogelijk is, bekijk dan hier ons volledige assortiment.

Stille uitvaart pakket 1

Uitvaartkisten

Kies uit felgekleurde kisten, natuurlijke kisten gemaakt van wilg of wol, of iets meer traditioneels. Je kunt zelfs een fotokist maken met betekenisvolle foto’s.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Bloemen

We werken samen met lokale bloemisten. Kies hun favoriete bloemen, hun lievelingskleur, spel een woord of naam uit, of ga voor een prachtig boeket of bloemstuk.

Stille uitvaart pakket 1

Urnen

Na een crematie, als je de as thuis wilt bewaren, bieden we je een assortiment aan decoratieve urnen waaruit je kunt kiezen. Zowel voor het verstrooien, bijzetten als het begraven van as.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Sieraden en aandenkens

Iets speciaals hebben om iemand te herinneren kan jaren na de uitvaart troost bieden. Bekijk hier ons volledige assortiment prachtige aandenkens en sieraden.

Stille uitvaart pakket 1

Staatsiewagens

Als je een traditionele rouwauto wilt of iets wat net even anders is, helpen we je graag het juiste voertuig te vinden voor de dag van de uitvaart.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Drukwerk

We kunnen je helpen met het ontwerpen en afdrukken van een reeks gepersonaliseerde drukwerken, waaronder liturgieën, herdenkingsboeken en bladwijzers.

Ingetogen uitvaart pakket 1

Grafstenen

We kunnen je helpen met het creëren van de perfecte grafsteen voor je dierbare en ook de plaatsing ervan regelen. Bekijk hier ons volledige assortiment grafstenen.